Autoverzekering Honda Civic Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Honda Civic afsluiten, via internet? Momenteel heb je een ruime keuze. Bijvoorbeeld Allianz en ook Ditzo. Vergelijk alle verzekeraars vlug en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Civic ? Het maandbedrag heeft te maken met factoren als soort dekking, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Je achterhaalt in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Honda Civic! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Volkswagen Buggy.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over het verzekeren van de Honda Civic Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Doorgaans neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Honda Civic? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende types autoverzekeringen voor de Honda Civic. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een gebruikte Civic verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor brandschade, schade aan derden, tweezijdige schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Honda Civic. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Honda Civic. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opvallend: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat geeft een prettig gevoel!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus-trede verschillen nogal per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Civic ?

Het maandbedrag voor de Honda Civic varieert erg per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Op deze pagina vind jij de meest invloedrijke variabelen.

 • Je woonplaats (9453AD)
 • Het merk en type van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Aantal schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeraars. Onder andere Aon Direct, nowGo en onder andere Unigarant. Wij checken puur autoverzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: dit is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Honda klasseren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen organisatie. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Premie berekenen ANWB.

autoverzekering Honda Civic


Goedkoopste autoverzekering voor Honda Civic afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Honda Civic. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 4-TRN-11).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (17-11-1963).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Honda.
7. Filter de verzekeraars op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Unieke schadehulp
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Schade inzittenden
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Altijd verzekerd de weg op
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Praktische tips veilig rijden
Binnen 10 minuten claimen

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Ook totaalpakketten
Hulp bij het afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Ook voor inzittenden
Online schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Goede polisvoorwaarden
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Ook ruitschade gedekt
Hulp bij het afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Interessante pakketkorting
Eenvoudig uitbreiden

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Onderdeel van Vivat
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Snel schadeherstel
Verschillende opties

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Afsluiten in 5 snelle stappen
Hulp bij overstappen


Eenvoudig premie van de Honda Civic berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn Civic ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een betekenisvol aspect is het jaartal van geboorte. Beginnende bestuurders betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een jonge Honda Civic. Assuradeurs bekijken daarnaast bijv. regio (2571FM). De hoogte van de polis in Wervershoof is anders dan een Autoverzekering Hengevelde. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (7501 tot 10.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bepalend. De berekening van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef nu jouw postcode, aantal kilometers per jaar, gewenste dekking in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Honda Civic verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Civic afsluiten!