Autoverzekering Fiat Qubo Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Fiat Qubo bekijken en afsluiten? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn De Zeeuwse en uiteraard ook Voogd en Voogd. Vergelijk ze nu snel en probleemloos met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Qubo ? De assurantiepremie komt tot stand op basis van zaken als dekking, aanvullende modules, de dagwaarde plus jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan binnen een paar minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Qubo! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door het gebruik van vergelijkers kun je – uitgaande van jouw situatie – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Suzuki Carry.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Fiat Qubo Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Gebruikelijk duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Deze is vaak 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Fiat Qubo? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie types dekkingen voor de Fiat Qubo. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Een nieuwe Qubo verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij explosie-schade, schade door natuurgeweld, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Fiat Qubo. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Fiat Qubo. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Neem dit in acht: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Qubo ?

De geldende premie voor een Fiat Qubo varieert erg per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de bekendste variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (6834JE)
 • Het merk en type van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende verzekeringen. Denk aan ABN AMRO, ING Bank en ZLM Verzekeringen. We bekijken puur autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Vergeet niet: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Fiat rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder. Dit is de basis van elke verzekering. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Auto verzekeren bij De Goudse.

autoverzekering Fiat Qubo


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Qubo afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Fiat Qubo. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul het kenteken in (n.b. 4-XBX-74).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (16-04-1978).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Fiat.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Tot 30% veilige rijderskorting
Eenvoudige procedures

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Eigen herstelnetwerk
Helder polisblad

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Altijd verzekerd de weg op
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Eigen risico van slechts €100
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Service award winnaar
Goede hulp & adviezen

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pechhulp buitenland
Contact via social media

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Verkeersschadeverzekering
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Pakketkorting mogelijk
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook accessoires
Jaarlijks opzegbaar

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Hoge no-claim kortingen
Met aanvullende modules


Online premie van mijn Fiat Qubo berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekering van de Qubo ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciaal aspect is het jaartal van geboorte. 18-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan consumenten met veel ervaring, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook is de premie duurder bij een kostbare Fiat Qubo. Autoverzekeringen kijken ook naar feiten zoals postcodegebied (5950MB). Het tarief in Waalwijk kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Grootebroek. Ook het verwachte aantal kilometers (30.001 en meer) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bekende factoren. De hoogte van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul vandaag eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar, postcode in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Fiat Qubo verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Qubo afsluiten!