Autoverzekering Renault Grand Modus Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten

De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Renault Grand Modus afsluiten, via internet? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Populaire aanbieders zijn Kilometerverzekering en niet te vergeten Ditzo. Vergelijk ze nu vliegensvlug en probleemloos met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Grand Modus? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar factoren als positie op de bonusladder, het aantal km’s dat je rijdt en de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Je vindt dan in minder dan 1 minuut de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Renault Grand Modus! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Honda Shuttle.

Erkende aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Renault Grand Modus Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Meestal is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Renault Grand Modus? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende categorieënbasisdekkingen voor jouw vertrouwde Renault Grand Modus. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een gebruikte Grand Modus verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door botsing met dieren, schade na blikseminslag, brandschade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Renault Grand Modus. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als het je eigen schuld is. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouderWA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Renault Grand Modus. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Neem dit in acht: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Neem dit in acht: De spelregels van de bonus/malus-regeling variëren erg per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Grand Modus?

Het maandbedrag voor de Renault Grand Modus loopt uiteen per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hieronder vind je de meest cruciale componenten.

 • Jouw woongebied (3808EB)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Gekozen WA-variant en modules
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeraars. Zoals Delta Lloyd, ING Bank plus Verzekeruzelf.nl. Wij checken enkel verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Van belang: wij geven geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven verzekeringen kan je voor Renault rangeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering vergelijken Avéro Achmea.

autoverzekering Renault Grand Modus


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Grand Modus afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Renault Grand Modus. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (zoals 6-XJX-83).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (14-09-1964).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies het type dekking voor Renault.
7. Orden de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Interessante ledenkorting
Met aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
4 extra zekerheden
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Verrekening met garage
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Gemiddeld cijfer van 8+
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Snelle reactietermijnen
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringOuderwets binnenlopen
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp buitenland
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Verkeersschadeverzekering
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Schadegarant bedrijven
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook bedrijfsauto’s
Snelle schade afhandeling

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gezinsautoregeling
Gebruiksvriendelijke website


Eenvoudig premie van de Renault Grand Modus berekenen

Hoe hoog is de premie bij een verzekering voor de Grand Modus? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voorname variabele is hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook ligt de premie wat hoger bij een zware Renault Grand Modus. Autoverzekeringen overdenken ook bijvoorbeeld postcode (4475KJ). Het tarief in Ballum kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Stadskanaal. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 – 12.000) en wie de hoofdbestuurder is hebben invloed. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu jouw maandlasten. Geef direct huisnummer, eventuele accessoires, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Renault Grand Modus verzekeringen en start met geld besparen Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Grand Modus afsluiten!