Autoverzekering Honda Shuttle Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Honda Shuttle afsluiten, via internet? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Bekende voorbeelden zijn ZLM Verzekeringen en uiteraard ook ING Bank. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en zonder moeite online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Shuttle ? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar onder andere soort dekking, de geschatte kilometrageen niet te vergeten jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt in luttele minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Honda Shuttle! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Via onze vergelijker kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen Golf 3.

Meest vertrouwde aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over het verzekeren van de Honda Shuttle Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Doorgaans is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Honda Shuttle? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet je meer betalen? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende soorten autoverzekeringen voor jouw vertrouwde Honda Shuttle. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
De Shuttle verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook schade door botsing met dieren, brandschade, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Honda Shuttle. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Honda Shuttle. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat geeft een prettig gevoel!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Shuttle ?

De premie voor de Honda Shuttle wijkt erg af per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de voornaamste onderdelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (5097LK)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je vertrouwde organisaties. Denk aan De Goudse, FBTO of bijvoorbeeld Turien & Co. Wij vergelijken slechts aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: beschouw dit niet als een advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Honda indelen op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Premie berekenen Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering Honda Shuttle


Goedkoopste autoverzekering voor Honda Shuttle afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Honda Shuttle. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (e.g. 1-STJ-13).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (28-08-1990).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Honda.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Aanschafwaardegarantie
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Schade inzittenden
Simpele website / account

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Samenwerking met Rabobank
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Snel online premie berekenen
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Eerlijke verzekering
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringVeel vrijheid en keuzes
Hulp en ondersteuning

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Goede polisvoorwaarden
Hulp bij overstappen

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Ook ruitschade gedekt
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Schade door diefstal
Online account

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Onderdeel van Vivat
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Coöperatieve verzekeraar
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
No-claimkorting tot wel 82%
Wa, WA+ of Allrisk


Eenvoudig premie van de Honda Shuttle berekenen

Hoe hoog is de premie bij een verzekering voor de Shuttle ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale factor is; hoe oud je bent. Jongeren van 18 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook betaal je meer bij een kostbare Honda Shuttle. Verzekeringen analyseren verder ook aspecten als regio (4501HG). De hoogte van de polis in Opperdoes is anders dan een Autoverzekering Hippolytushoef. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 – 10.000) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. De berekening van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu zelf jouw premie. Vul onder andere geboortedatum, gewenste dekking, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Honda Shuttle verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Shuttle afsluiten!