Autoverzekering Renault Master Vind de verzekeraar die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Renault Master bekijken en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld De Goudse en WitGeld.nl. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Master ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar onder andere type dekking, de dagwaarde maar ook jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij in luttele minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Master! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Hyundai Genesis.

De beste aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Renault Master Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Gewoonlijk een maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Renault Master? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieënverzekeringen voor de Renault Master. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie Master verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA plus beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. tweezijdige schade, schade aan derden, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Renault Master. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Renault Master. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Iets voor jou? Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Feit: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Let op: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per autoverzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Master ?

De maandpremie voor de Renault Master wijkt erg af per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de meest cruciale onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (5912MB)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je een aantal erkende organisaties. Denk aan ANWB, Kilometerverzekering of Zelf. We bekijken puur autoverzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed om te weten: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor Renault rangeren op prijs en klant beoordeling. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen autoverzekering. Deze zijn altijd leidend.Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering vergelijken Unigarant.

autoverzekering Renault Master


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Master afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Renault Master. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (e.g. 6-SPG-02).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (14-11-1986).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Renault.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Tot 30% veilige rijderskorting
Aanvullende dekking

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Goede pechhulpdekking
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Samenwerking met Rabobank
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Gemiddeld cijfer van 8+
Binnen 10 minuten claimen

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Voor het hele gezin
Goede hulp & adviezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Eigen risico van slechts €100
Hulp en ondersteuning

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Score: beoordeeld met 8+
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Simpele verzekeringskaarten
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Tot 85% korting
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
WA , WA+ & Volledig Casco
Contact via social media

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook zakelijke klanten
Online account

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Schade Melden met de App
Voor jong en oud geschikt


Snel premie van de Renault Master berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekering van de Master ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale factor is; hoe oud je bent. Bestuurders van 25 jaar of jonger hebben te maken met een hogere premie dan consumenten met veel ervaring, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware Renault Master. Verzekeraars doorzoeken ook bijv. regio (3594KH). De maandpremie in Kudelstaart kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Stein. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 – 30.000) en de waarde van je auto worden meegenomen. De hoogte van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu zelf jouw premie. Voer nu je huisnummer, eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Renault Master verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Master afsluiten!