Autoverzekering Renault Megane Vind de verzekeraar die bij jou past



Een goedkope autoverzekering voor jouw Renault Megane vinden en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. ASR en ook ZEKUR. Vergelijk alle aanbieders vlot en moeiteloos online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Megane ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, de waarde van je auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan supersnel de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Renault Megane! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Hyundai Getz.

Alle toonaangevende verzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de Renault Megane Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Veelal is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Renault Megane? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 categorieënbasisdekkingen voor jouw Renault Megane. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een nieuwe Megane verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij tweezijdige schade, schade door storm, een sterretje in je voorruit. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Renault Megane. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarWA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaarDe (verplichte) WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Renault Megane. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus ladder lopen uiteen per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Megane ?

Het maandbedrag voor de Renault Megane verschilt nogal per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest cruciale variabelen.

 • Je postcode / regio (1788LH)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Aantal schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende verzekeraars. Neem nou EAG Assuradeuren, Lancyr of bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl. Wij controleren uitsluitend verzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Feit: de uitkomst is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Renault klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering vergelijken United Insurance.

autoverzekering Renault Megane


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Megane afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Renault Megane. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 8-KJP-73).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (18-11-1996).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Renault.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Via WhatsApp bereikbaar
Snelle schade afhandeling

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Korting voor een 2e auto
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Handige tips & tricks
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Gemiddeld cijfer van 8+
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Snelle reactietermijnen
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringOuderwets binnenlopen
Gemakkelijk opzeggen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
WhatsApp service
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pakketkorting mogelijk
Snel claims indienen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Inzittenden meeverzekeren
Online account

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Maximaal 80% korting
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook bedrijfsauto’s
Diverse modules kiezen

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Eigen risico kiezen
Online account


Snel premie van de Renault Megane berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de Megane ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een vrij cruciale variabele is jouw leeftijd. Jongeren van 18 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan consumenten met veel ervaring, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook is de premie duurder bij een sjieke Renault Megane. Verzekeraars analyseren verder ook factoren als postcode (4669CN). De maandpremie in Broek op Langedijk wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Stellendam. Ook het aantal km’s (15.001 – 20.000) en de waarde van je auto worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul o.a. eventuele accessoires, postcode, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Renault Megane verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Megane afsluiten!