Autoverzekering Subaru Justy Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Subaru Justy vergelijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Populaire aanbieders zijn EAG Assuradeuren en ook Unigarant. Vergelijk ze nu handig en zonder moeite met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Justy ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar onder andere schadevrije jaren, privé of zakelijk gebruik en niet te vergeten jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Subaru Justy! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Lancia Flavia.

De beste autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Subaru Justy Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Dikwijls sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Subaru Justy? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij distantiëren drie varianten van zekerheden voor jouw Subaru Justy. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Een gebruikte Justy verzekeren met een WA polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Je verzekeraar behandelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren, explosie-schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Subaru Justy. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaarWA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaarWA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Subaru Justy. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Let op: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Justy ?

De actuele premie voor de Subaru Justy wijkt erg af per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hieronder vind je de voornaamste factoren.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (2849FA)
 • Gegevens van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gewenste dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende verzekeringen. Bijvoorbeeld Promovendum, InShared en onder andere VOOROP. We onderzoeken slechts assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Subaru indelen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Delta Lloyd.

autoverzekering Subaru Justy


Goedkoopste autoverzekering voor Subaru Justy afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Subaru Justy. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 00-ZNZ-8).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (5-02-1994).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Subaru.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Unieke schadehulp
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Faire schadeafhandeling
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Samenwerking met Rabobank
Voor jong en oud geschikt

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Hoge klantenbeoordeling
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Gemiddeld een 8 op service
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Ouderwets binnenlopen
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Winnaar van vele prijzen
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Optie verkeersrechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hoge kwaliteit focus
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Onderdeel van Vivat
Handige App

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook accessoires
Snel online afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Bereikbaar via WhatsApp
Supersnel geregeld


Goedkoopste premie van de Subaru Justy berekenen

Hoe hoog is de premie bij een verzekering voor de Justy ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijk aspect is geboortejaar. Beginnende bestuurders hebben te maken met een hogere premie dan ervaren bestuurders, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een sjieke Subaru Justy. Verzekeringen onderzoeken ook variabelen zoals woonplaats (2869CH). Het tarief in Oost-souburg is anders dan een Autoverzekering Veenoord. Ook het verwachte aantal kilometers (15.001 – 20.000) en het type voertuig tellen mee. De hoogte van jouw premie kan dus enorm wisselen. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer nu je hoofdbestuurder, postcode, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Subaru Justy verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Justy afsluiten!