Autoverzekering Nissan Pixo Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Nissan Pixo vinden en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Bijvoorbeeld Fairzekering en natuurlijk nowGo. Vergelijk ze nu vliegensvlug en probleemloos via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Pixo ? Het maandbedrag komt tot stand op basis van zaken als type dekking, de waarde van je auto plus jouw leeftijd. Vul hierboven de gegevens in. Je checkt dan supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Pixo! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Daihatsu Move.

Erkende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Nissan Pixo Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Nissan Pixo? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieëndekkingen voor jouw Nissan Pixo. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een nieuwe Pixo verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Betrokken bij een ongeval? Dan betaalt jouw verzekeraar schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere diefstal, een sterretje in je voorruit, explosie-schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Nissan Pixo. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Standaard WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Nissan Pixo. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Pixo ?

De geldende premie voor een Nissan Pixo wisselt erg per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de bekendste elementen.

 • De omgeving waarin je woont (5959JG)
 • Gegevens van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de automobilist
 • De basisdekking van de auto
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De waarde van een voertuig
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Denk aan Centraal Beheer, InShared maar ook Turien & Co. We bekijken puur organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let wel: de uitkomst is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Nissan klasseren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering SNS.

autoverzekering Nissan Pixo


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Pixo afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Nissan Pixo. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijv. 3-XXN-93).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (14-04-1987).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Nissan.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lagere premie bij veilig rijden
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Binnen 2 minuten afsluiten
Gebruiksvriendelijke website

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
690.000 klanten gingen je voor
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Gemiddeld cijfer van 8+
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Dekking binnen & buitenland
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Duurzame verzekeraar
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Service award winnaar
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Ook ruitschade gedekt
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Schade door rook en brand
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Pakketkorting mogelijk
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Superhandige App
Diverse modules kiezen


Voordeligste premie van de Nissan Pixo berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn Pixo ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijke factor is geboortejaar. Jongeren van 19 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook betaal je meer bij een dure Nissan Pixo. Verzekeringen overdenken ook variabelen zoals postcode (5690IF). De premie in Zoetermeer kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Reusel. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 – 20.000) en de dagwaarde van de auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu zelf jouw premie. Vul vandaag gewenste dekking, eventuele accessoires, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Nissan Pixo verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Pixo afsluiten!