Autoverzekering Renault Modus Kies de verzekering die bij jou past

De goedkoopste autoverzekering voor de Renault Modus vinden en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Aon Direct en natuurlijk Roxo. Vergelijk ze nu handig en gemakkelijk online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Modus ? Het premiebedrag heeft te maken met factoren als type dekking, de dagwaarde plus jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Modus! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Hyundai Grandeur.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Renault Modus Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Veelal is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Renault Modus? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van verzekeringen voor jouw Renault Modus. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
De Modus verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Renault Modus. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaarAll-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaarWA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouderDe (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Renault Modus. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Goed onthouden: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Claim je schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Opmerkelijk: De regels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Interessant: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Modus ?

De maandpremie voor de Renault Modus loopt uiteen per autoverzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Je vindt hieronder de meest cruciale elementen.

 • De omgeving waarin je woont (8093EA)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende aanbieders. Bijvoorbeeld Aon Direct, National Academic maar ook Fairzekering. Wij checken alleen assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Noemenswaardig: de vergelijking is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Renault rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. WA-verzekering Allsecur.

autoverzekering Renault Modus


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Modus afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Renault Modus. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Gebruik deze handige stappen.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 6-TVL-16).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (9-04-1968).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies het type dekking voor Renault.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Interessante ledenkorting
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede rechtsbijstand
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
690.000 klanten gingen je voor
Schade snel afgehandeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Praktische tips veilig rijden
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Goede verkeersrechtsbijstand
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Maandelijks aanpassen
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Schade door diefstal
Gemakkelijk opzeggen

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
SOS International
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Klantbeoordeling 8+
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Hulp bij overstappen


Voordeligste premie van de Renault Modus berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de verzekering van mijn Modus ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekende factor is jouw leeftijd. Jongeren van 18 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe Renault Modus. Autoverzekeraars kijken ook naar aspecten als adresgegevens (3063BG). De hoogte van de polis in Nibbixwoud is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Stiens. Ook het aantal kilometers (meer dan 30.001) en het type voertuig worden meegenomen. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul onder andere aantal kilometers per jaar, gewenste dekking, geboortedatum in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Renault Modus verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Modus afsluiten!