Autoverzekering Renault Vel Satis Eenvoudig verzekeringen vergelijken

De goedkoopste autoverzekering voor de Renault Vel Satis afsluiten, via internet? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. O.a. Promovendum en Voogd en Voogd. Vergelijk alle verzekeraars handig en zonder moeite online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Vel Satis? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar variabelen als de gewenste dekking, de dagwaarde maar ook jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Je checkt dan binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Renault Vel Satis! Let op: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Hyundai Lantra.

Alle populaire verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Renault Vel Satis Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ga je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Vaak neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Renault Vel Satis? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 types waarborg types voor jouw eigen Renault Vel Satis. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie Vel Satis verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij tweezijdige schade, schade door storm, een sterretje in je voorruit. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Renault Vel Satis. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Goede auto van 0 – 5 jaarAll-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaarCasco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaarBasis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Renault Vel Satis. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Feit: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De regels van de bonus/malus regeling variëren erg per assuradeur.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dat betekent een malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Vel Satis?

De maandpremie voor de Renault Vel Satis varieert erg per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de meest cruciale variabelen.

 • Je postcode / regio (3600LK)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gewenste dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende organisaties. Voorbeelden zijn Delta Lloyd, InShared maar ook Verzekeruzelf.nl. We bekijken alleen maar verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Van belang: de uitkomst is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Renault rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken autoverzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over WA-verzekering Univé.

autoverzekering Renault Vel Satis


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Vel Satis afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Renault Vel Satis. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 7-SVL-15).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (25-07-1996).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies het type dekking voor Renault.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Interessante ledenkorting
Snelle schade afhandeling

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Korting voor een 2e auto
Snel online afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Samenwerking met Rabobank
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Schade in 3 stappen regelen
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Dekking binnen & buitenland
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Actief sinds 1850
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar Web Service Scan
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp binnenland
Gemakkelijk opzeggen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Beoordelingsscore van 7,5+
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Verhaalsbijstand
Online klantenservice

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook bedrijfsauto’s
Jaarlijks opzegbaar

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gebruiksvriendelijke App
Simpele website / account


Snel premie van de Renault Vel Satis berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de verzekering van mijn Vel Satis? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een bekende factor is; hoe oud je bent. Jongeren van 23 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een dure Renault Vel Satis. Aanbieders doorzoeken ook aspecten als woonplaats (4005FB). De premie in Eenrum is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Swalmen. Ook het aantal km’s (tot en met 7500) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) hebben invloed. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Bereken nu jouw maandlasten. Voer onder andere geboortedatum, aantal kilometers per jaar, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Renault Vel Satis verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Vel Satis afsluiten!