Autoverzekering Subaru Trezia Vind de verzekeraar die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Subaru Trezia vinden en afsluiten? Momenteel heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld ASR en niet te vergeten Reaal. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en eenvoudig online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Trezia ? Het maandbedrag heeft te maken met zaken als dekking, aanvullende modules, privé of zakelijk gebruik maar ook jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Subaru Trezia! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Lancia Musa.

Alle populaire verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Subaru Trezia Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Subaru Trezia? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er zijn 3 categorieënautoverzekeringen voor de Subaru Trezia. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Je Trezia verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door storm, een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Subaru Trezia. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaarAll-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaarEen beperkt casco WA polis
Auto’s van 10 jaar of ouderWA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Subaru Trezia. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Belangrijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, en de maandlasten stijgen.

 • Goed onthouden: De spelregels van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Trezia ?

De actuele premie voor de Subaru Trezia wijkt erg af per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de belangrijkste factoren.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (1534AD)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. O.a. AutoWeek, OHRA plus Univé. We doorzoeken alleen maar verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Van belang: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Subaru ordenen op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de autoverzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Interpolis.

autoverzekering Subaru Trezia


Goedkoopste autoverzekering voor Subaru Trezia afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Subaru Trezia. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (n.b. 13-ZTL-4).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (19-06-1970).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Subaru.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Tot 30% veilige rijderskorting
Geld snel op je rekening

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Snel premie berekenen
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Unieke Automodus
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
4 jaar FOCWA-garantie
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Ook totaalpakketten
Contact via social media

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Actief sinds 1850
Aanpassen & upgraden

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Maandelijks aanpassen
Binnen 10 minuten claimen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Hoge kwaliteit focus
Gemakkelijk opzeggen

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Snel schadeherstel
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
No-claimkorting tot wel 82%
Snel claims indienen


Eenvoudig premie van de Subaru Trezia berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de verzekering van mijn Trezia ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voorname variabele is leeftijd. Jongeren van 23 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een dure Subaru Trezia. Aanbieders analyseren verder ook je woonplaats (2547IC). Het maandbedrag in Emmer-Compascuum wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Velsen-Noord. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 tot 10.000) en de waarde van je auto tellen mee. De maandelijkse afschrijving kan dus enorm wisselen. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef nu jouw gewenste dekking, huisnummer, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Subaru Trezia verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Trezia afsluiten!