Autoverzekering Rover 200 Kies de verzekering die bij jou past


Kenteken
Postcode
Bekijk alle aanbiedingen


De goedkoopste autoverzekering voor de Rover 200 bekijken en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld HEMA en VVS. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en probleemloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de 200 ? De maandelijkse premie wordt bepaald door zaken als schadehistorie, de dagwaarde maar ook jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Zo vind jij binnen mum van tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Rover 200! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Hyundai Santamo.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de Rover 200 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Doorgaans neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Rover 200? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 varianten van garanties voor de Rover 200. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Jouw 200 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je onverhoopt een ongelukje? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. brandschade, diefstal, schade door storm. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Rover 200. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarAll-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaarNormale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Rover 200. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Ideaal: Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Goed onthouden: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Let op: De protocollen van de bonus/malus-trede lopen uiteen per autoverzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een 200 ?

De maandpremie voor de Rover 200 wijkt erg af per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle elementen.

 • Je postcode / regio (9859MA)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de automobilist
 • Dekking + aanvullende modules
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende autoverzekeringen. Bijvoorbeeld ASR, InShared maar ook De Zeeuwse. Wij checken uitsluitend autoverzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Rover sorteren op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Allianz.

autoverzekering Rover 200


Goedkoopste autoverzekering voor Rover 200 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Rover 200. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 8-TTJ-69).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (12-07-1985).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies de juiste dekking voor Rover.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Hoge korting bij veilige rijstijl
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
4 extra zekerheden
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Samenwerking met Rabobank
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
4 jaar FOCWA-garantie
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Snelle reactietermijnen
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Duurzame verzekeraar
Snelle schade afhandeling

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar van vele prijzen
14 dagen bedenktijd

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pechhulp buitenland
Handige App

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Verkeersschadeverzekering
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Schadegarant bedrijven
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
WA, WA+ of All Risk
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Voordelig 2e auto verzekeren
14 dagen bedenktijd


Snel premie van de Rover 200 berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de 200 ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een betekenisvol aspect is; hoe oud je bent. Studenten en jongeren hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 28 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een prijzige Rover 200. Verzekeraars overdenken ook aspecten als woongebied (6141LG). De hoogte van de polis in Waspik kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering t Zand. Ook het aantal km’s (15.001 tot 20.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig worden meegenomen. Het tarief is dus erg persoonlijk. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer onder andere eventuele accessoires, postcode, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Rover 200 verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 200 afsluiten!