Autoverzekering Rover 25 Kies de verzekering die bij jou past


Kenteken
Postcode
Bekijk alle aanbiedingen


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Rover 25 afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. O.a. Allsecur en uiteraard ook nowGo. Vergelijk alle verzekeraars vlot en gemakkelijk via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de 25 ? De assurantiepremie hangt af van variabelen als dekking, aanvullende modules, gebruik van de auto plus demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je vindt dan binnen een paar minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Rover 25! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Zie ook onze informatie over Autoverzekering Hyundai Terracan.

Erkende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Rover 25 Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Dikwijls heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de Rover 25? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 ordes van verzekeringen voor de Rover 25. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Zo’n 25 verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij brandschade, schade door natuurgeweld, diefstal. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Rover 25. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaarAll-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaarEen beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouderDe instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Rover 25. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opmerkelijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan ga je niet naar beneden.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Wat kost de verzekering van mijn 25 ?

De geldende premie voor een Rover 25 kan enorm verschillen per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Op deze pagina vind jij de bekendste onderdelen.

 • De omgeving waarin je woont (4123DB)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende verzekeraars. Onder andere Avéro Achmea, HEMA en onder andere Verzekeruzelf.nl. We doorzoeken uitsluitend verzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Noemenswaardig: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Rover classificeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de organisatie. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. WA-verzekering Promovendum.

autoverzekering Rover 25


Goedkoopste autoverzekering voor Rover 25 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Rover 25. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg dan de volgende instructies.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 4-TSG-90).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (5-01-1981).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Rover.
7. Filter de verzekeraars op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
4 extra zekerheden
Diverse modules kiezen

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Unieke Automodus
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Snel online premie berekenen
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Extra dekking auto 6-13 jaar
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringOok voor inzittenden
Handige App

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Service award winnaar
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Online 10% korting
14 dagen bedenktijd

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Beoordelingsscore van 7,5+
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Maximaal 80% korting
Snelle schade afhandeling

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Service in de winkel
Snel schade melden

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gebruiksvriendelijke App
Snel online afsluiten


Goedkoopste premie van de Rover 25 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekering van de 25 ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijk aspect is hoe oud je bent. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook ligt de premie wat hoger bij een sjieke Rover 25. Verzekeringen overwegen daarnaast variabelen zoals postcodegebied (2639NE). Het maandbedrag in Gieten is anders dan een Autoverzekering Ten Boer. Ook de kilometrage (10.001 tot 12.000) en het merk/type auto hebben invloed. De hoogte van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Bereken nu zelf jouw premie. Vul onder andere kenteken, huisnummer, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Rover 25 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 25 afsluiten!