Autoverzekering BMW 640 Kies de verzekering die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW 640 afsluiten, via internet? Hedendaags is het aanbod enorm. Hierbij kun je denken aan Centraal Beheer en natuurlijk WitGeld.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en gemakkelijk via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn 640? Jouw premie heeft te maken met o.a. schadevrije jaren, het aantal km’s dat je rijdt maar ook demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. Je treft dan in afzienbare tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 640! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Opel Signum.

Alle toonaangevende verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de BMW 640 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw BMW 640? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij distantiëren drie soorten waarborg types voor jouw vertrouwde BMW 640. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Je 640 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook tweezijdige schade, schade aan derden, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW 640. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW 640. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Noemenswaardig: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per autoverzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 640?

De maandpremie voor de BMW 640 wisselt erg per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? In het lijstje hieronder staan de meest invloedrijke elementen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (2782GJ)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire aanbieders. Zoals EAG Assuradeuren, OHRA en bijv. VOOROP. Wij vergelijken slechts autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de uitkomst is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor BMW klasseren op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende verzekering. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering HEMA.

autoverzekering BMW 640


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 640 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je BMW 640. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (e.g. 3-KGN-47).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (19-11-1985).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Lage premie + ledenkorting
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Pechhulpdekking
Snel online afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Unieke Automodus
Aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Dag & nacht schadehulp
Online account

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Snelle reactietermijnen
Snelle schade afhandeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Extra korting op pakketten
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Elke maand aanpasbaar
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Tot 85% korting
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Verhaalsbijstand
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Veel lokale adviseurs
Snelle schade afhandeling

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gebruiksvriendelijke App
Snel claims indienen


Eenvoudig premie van de BMW 640 berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de 640? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een bekende factor is geboortejaar. 21-jarigen betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook is de premie duurder bij een nieuwe BMW 640. Verzekeraars analyseren verder ook feiten zoals woonplaats (5931JA). De maandpremie in Dronten is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Born. Ook het aantal kilometers (12.001 – 15.000) en het gebruik van de auto tellen mee. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer hierboven postcode, eventuele accessoires, geboortedatum in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle BMW 640 verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 640 afsluiten!