Autoverzekering Rover 75 Kies de verzekering die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Rover 75 vergelijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Hierbij kun je denken aan Kilometerverzekering en niet te vergeten Ditzo. Vergelijk ze nu handig en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 75 ? Jouw premie hangt af van factoren als dekking, aanvullende modules, de geschatte kilometrageplus jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Rover 75! Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Hyundai Veloster.

De beste aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Direct overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Rover 75 Meer weten over overstappen? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Doorgaans neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Rover 75? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 categorieënbasisdekkingen voor jouw Rover 75. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een nieuwe 75 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? De verzekering regelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Kies van natuurlijk All-risk voor Rover 75. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Rover 75. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Handig: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Interessant: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Let op: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de 75 ?

De maandpremie voor de Rover 75 verschilt nogal per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de meest invloedrijke elementen.

 • Je woonplaats (6723FH)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Dekking + aanvullende modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via onze tool vergelijk je bekende organisaties. O.a. Centraal Beheer, Ditzo en bijv. United Insurance. Wij vergelijken slechts autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: beschouw dit niet als een advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Rover klasseren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. WA-verzekering Reaal.

autoverzekering Rover 75


Goedkoopste autoverzekering voor Rover 75 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Rover 75. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (zoals 1-TRR-08).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (12-03-1996).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De verwachte kilometrage?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Rover.
7. Filter de verzekeraars op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Haal-en brengservice
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Schade inzittenden
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Samenwerking met Rabobank
Jaarlijks opzegbaar

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Binnen 1 minuut geregeld
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Simpel over te sluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Dag en nacht contact
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Service award winnaar
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pakketkorting mogelijk
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hoge kwaliteit focus
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Contact via social media

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook bedrijfsauto’s
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Gezinsautoregeling
Duidelijke voorwaarden


Goedkoopste premie van de Rover 75 berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de 75 ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren van 18 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte Rover 75. Autoverzekeringen kijken ook naar bijvoorbeeld regio (1590JH). De hoogte van de polis in Sint Anthonis wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Terborg. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul vandaag aantal kilometers per jaar, gewenste dekking, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Rover 75 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 75 afsluiten!