Autoverzekering Mini One Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Mini One afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan De Goudse en uiteraard ook Ditzo. Vergelijk alle verzekeraars vlot en eenvoudig online. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn One ? De maandelijkse premie heeft te maken met bijv. schadehistorie, de cataloguswaarde maar ook jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mini One! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Chrysler Voyager.

Erkende autoverzekeringen

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Mini One Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Mini One? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie ordes van garanties voor de Mini One. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
De One verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Mini One. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Mini One. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Goed onthouden: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Heb je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn One ?

Het maandbedrag voor de Mini One kan enorm verschillen per autoverzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest betekenisvolle factoren.

 • Jouw postcodegebied (1933EH)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire aanbieders. Zoals Aegon, Ditzo en onder andere ZLM Verzekeringen. Wij raadplegen uitsluitend aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Neem dit in acht: de vergelijking is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mini sorteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken autoverzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Overstappen naar Generali.

autoverzekering Mini One


Goedkoopste autoverzekering voor Mini One afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Mini One. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (zoals 5-TLJ-70).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-10-1984).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Mini.
7. Orden de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Tot 30% veilige rijderskorting
Met aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
4 extra zekerheden
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Unieke Automodus
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Binnen 1 minuut geregeld
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Collectieve insteek
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Ouderwets binnenlopen
Snel online afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar van vele prijzen
Snel schade melden

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Elke maand aanpasbaar
Wa, WA+ of Allrisk

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Inzittenden meeverzekeren
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Schadegarant bedrijven
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Optie rechtshulp-verkeer
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Afsluiten in 5 snelle stappen
Jaarlijks opzegbaar


Online premie van mijn Mini One berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn One ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale factor is geboortedatum. Jongeren van 21 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een jonge Mini One. Autoverzekeraars onderzoeken ook factoren als postcodegebied (1201MA). De maandpremie in Oostvoorne is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Oss. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 tot 20.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bekende factoren. De hoogte van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer nu je eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar, kenteken in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Mini One verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw One afsluiten!