Autoverzekering Rover Streetwise Vind de verzekeraar die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Rover Streetwise vergelijken en afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. EAG Assuradeuren en natuurlijk Klaverblad. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en eenvoudig via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Streetwise ? De maandelijkse premie wordt bepaald door bijv. dekking, aanvullende modules, gebruik van de auto en niet te vergeten jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Zo vind jij binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Rover Streetwise! Goed om te weten: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Infiniti FX.

Erkende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Rover Streetwise Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Doorgaans sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Rover Streetwise? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 ordes van zekerheden voor de Rover Streetwise. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Zo’n Streetwise verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Hier kun je ook terecht bij schade door storm, schade door natuurgeweld, tweezijdige schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Rover Streetwise. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Rover Streetwise. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Slim: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Goed onthouden: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wijken erg af per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Streetwise ?

De hoogte van de premies voor een Rover Streetwise varieert erg per verzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hieronder vind je de meest cruciale elementen.

 • Je woonplaats (2132DK)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gewenste dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde aanbieders. Bijvoorbeeld Aegon, nowGo of Voogd en Voogd. We onderzoeken alleen maar aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: wij geven geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Rover rangschikken op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de betreffende organisatie. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. WA-verzekering Nationale Nederlanden.

autoverzekering Rover Streetwise


Goedkoopste autoverzekering voor Rover Streetwise afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Rover Streetwise. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (zoals 95-ZNX-5).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (9-07-1996).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Geschatte kilometrage.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Rover.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Lagere premie bij veilig rijden
Gebruiksvriendelijke website

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Binnen 2 minuten afsluiten
Met aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Ruime keuze uit garages
Hulp bij overstappen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Praktische tips veilig rijden
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Dekking binnen & buitenland
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Veel vrijheid en keuzes
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Goede polisvoorwaarden
14 dagen bedenktijd

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Snel online afsluiten
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Schade door rook en brand
Verschillende opties

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
14 dagen bedenktijd

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Optie rechtshulp-verkeer
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Schade Melden met de App
Gemakkelijk opzeggen


Online premie van mijn Rover Streetwise berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn Streetwise ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een betekenisvol aspect is; hoe oud je bent. 20-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een dure Rover Streetwise. Aanbieders overwegen daarnaast aspecten als woongebied (2268BM). De hoogte van de polis in t Harde is anders dan een Autoverzekering Terheijden. Ook het geschatte aantal km’s (t/m 7.500) en het type voertuig zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag is dus niet zomaar te noemen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul vandaag eventuele accessoires, schadevrije jaren, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Rover Streetwise verzekeringen en start met geld besparen Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Streetwise afsluiten!