Autoverzekering Toyota Land Cruiser Vergelijk verzekeringen in 1 minuutEen goedkope autoverzekering voor jouw Toyota Land Cruiser afsluiten, via internet? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. De Zeeuwse en ook SNS. Vergelijk alle verzekeraars snel en probleemloos via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Land Cruiser? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, de dagwaarde plus jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Dan zoek je supersnel de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Land Cruiser! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Mazda Tribute.

De beste autoverzekeringen

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Toyota Land Cruiser Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Toyota Land Cruiser? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 varianten van autoverzekeringen voor jouw Toyota Land Cruiser. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Je Land Cruiser verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor een sterretje in je voorruit, explosie-schade, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Toyota Land Cruiser. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Toyota Land Cruiser. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Belangrijk: De voorwaarden van de bonus/malus-trede wijken erg af per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan daal je niet op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Land Cruiser?

Het maandbedrag voor de Toyota Land Cruiser varieert erg per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de voornaamste componenten.

 • Jouw postcodegebied (4201IG)
 • Gegevens van de auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je een aantal erkende verzekeringen. Onder andere EAG Assuradeuren, Lancyr plus ZEKUR. We bekijken enkel verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: de uitkomst is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Toyota ordenen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld All risk autoverzekering Lancyr.

autoverzekering Toyota Land Cruiser


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Land Cruiser afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Toyota Land Cruiser. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 73-ZXK-3).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (26-05-1968).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Toyota.
7. Filter de verzekeraars op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Dag en nacht hulp van centrale
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Goede rechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Veilige AutoModus
Duidelijke voorwaarden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Dag & nacht schadehulp
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Snelle reactietermijnen
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Extra korting op pakketten
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Winnaar Web Service Scan
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Simpele verzekeringskaarten
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door rook en brand
Helder polisblad

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Pakketkorting mogelijk
Goede hulp & adviezen

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Coöperatieve verzekeraar
Hulp bij het afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gezinsautoregeling
Aanvullende modules


Voordeligste premie van de Toyota Land Cruiser berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de verzekering van mijn Land Cruiser? Dat hangt van een aantal zaken af. Een betekenisvolle variabele is geboortedatum. 18-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte Toyota Land Cruiser. Verzekeraars kijken ook naar o.a. woonplaats (1263BG). Het tarief in Maasbracht kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Waalwijk. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. Het tarief is dus voor iedereen verschillend. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je schadevrije jaren, geboortedatum, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Toyota Land Cruiser verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Land Cruiser afsluiten!