Autoverzekering Steenwijk Alle top-verzekeraars op een rijtjeDirect de goedkoopste autoverzekering in Steenwijk bekijken en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Bekende voorbeelden zijn Allsecur en uiteraard ook VKG. Vergelijk alle aanbieders snel en moeiteloos met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Steenwijk? Het premiebedrag hangt af van onder andere Wa/Wa+/All-risk, het aantal km’s dat je rijdt en jouw woonplaats. Start direct met je gegevens hierboven. Dan zoek je in luttele minuten een geschikt verzekersinskantoor. Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Mercedes-Benz B 200.

Erkende autoverzekeraars

Alle verzekeraars uit de buurt onder elkaar.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in minder dan 5 minuten.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over de auto verzekeren in Steenwijk Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Door de bank genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Je auto verkocht? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende types basisdekkingen om uit te kiezen. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Steenwijk
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA plus verzekering Steenwijk
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere explosie-schade, een sterretje in je voorruit, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering Steenwijk
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

volledig casco verzekering Auto’s van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WA Verouderde van 10 jaar of ouder

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt het nog uitbreiden met een aanvullende autoverzekering Steenwijk. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Een uitkomst: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Neem dit in acht: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Kies voor pechhulp Steenwijk
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. We spreken dan over de no-claimkorting Steenwijk. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Let op: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling verschillen nogal per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe zit het met de kosten autoverzekering Steenwijk?

De maandpremie in Steenwijk varieert erg per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de meest cruciale variabelen.

 • Jouw woongebied (1526LH)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Aantal schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende aanbieders. Neem nou EAG Assuradeuren, Generali of SNS. We doorzoeken slechts verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Steenwijk verzekeringen sorteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende assuradeur. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Online premie berekenen FBTO.

autoverzekering Steenwijk


Goedkoopste autoverzekering in Steenwijk afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Steenwijk. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Nummerbord invullen (zoals NJ-387-V).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (15-08-1964).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies de juiste dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Steenwijk op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Via WhatsApp bereikbaar
Goede telefonische service

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Snel premie berekenen
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Samenwerking met Rabobank
Snel schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Binnen 1 minuut geregeld
Geld snel op je rekening

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Sociale verzekeraar
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Eigen risico van slechts €100
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
WhatsApp service
Goede hulp & adviezen

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Ook ruitschade gedekt
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Verkeersschadeverzekering
Online account

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Schadegarant bedrijven
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Contact via social media

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Eigen risico kiezen
Hulp bij het afsluiten


Online verzekeringspremie in Steenwijk vergelijken voor alle merken

Hoe hoog is de premie aan de autoverzekeringsmaatschappij Steenwijk? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voorname variabele is leeftijd. 23-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 28 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook ligt de premie wat hoger bij een dure auto uit Steenwijk. Verzekeringen houden ook rekening met je woongebied (7475LL). De hoogte van de polis in Koudum is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Winterswijk. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (7501 tot 10.000) en de waarde van je auto hebben invloed. De hoogte van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu jouw maandlasten. Vul vandaag schadevrije jaren, geboortedatum, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle verzekeraars in Steenwijk en stap over Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!