Autoverzekering Nissan NV400 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe goedkoopste autoverzekering voor de Nissan NV400 afsluiten? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Promovendum en niet te vergeten SNS. Vergelijk alle verzekeraars vlug en eenvoudig met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn NV400 ? De assurantiepremie heeft te maken met onder andere positie op de bonusladder, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan binnen een paar minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan NV400! Let op: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Daihatsu Feroza.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Nissan NV400 Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Einde contracttermijn
Veelal duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Nissan NV400? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 soorten dekkingen voor de Nissan NV400. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
De NV400 verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een botsing met een andere auto? Dan betaalt jouw verzekeraar schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Zo dekt deze vorm ook explosie-schade, schade door storm, schade na blikseminslag. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Nissan NV400. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Nissan NV400. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Praktisch: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus-regeling variëren erg per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed om te weten: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de NV400 ?

De hoogte van de premies voor een Nissan NV400 varieert erg per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Op deze pagina vind jij de belangrijkste componenten.

 • Je postcode / regio (7712KA)
 • Het merk en type van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde aanbieders. O.a. ASR, nowGo en onder andere SNS. Wij raadplegen enkel organisaties die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Nissan rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen verzekeraar. Dit is de basis van elke verzekering. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Goedkoopste verzekering Lancyr.

autoverzekering Nissan NV400


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan NV400 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Nissan NV400. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Let op het stappenplan hieronder.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 40-ZPB-6).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (5-04-1985).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Nissan.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Aanschafwaardegarantie
Aanvullende dekking

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Binnen 2 minuten afsluiten
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Interessante bonusladder
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Extra dekking auto 6-13 jaar
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Veel vrijheid en keuzes
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar van vele prijzen
Geld snel op je rekening

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Ook ruitschade gedekt
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Hoge kwaliteit focus
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Maximaal 80% korting
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook zakelijke klanten
Snel schade melden

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Afsluiten in 5 snelle stappen
Online account


Online premie van mijn Nissan NV400 berekenen

Welke kosten komen er kijken voor het verzekeren van de NV400 ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke variabele is geboortedatum. Jongeren van 24 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een dure Nissan NV400. Autoverzekeringen bekijken daarnaast bijvoorbeeld woonplaats (6942HG). Het maandbedrag in Waddinxveen wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Renesse. Ook het aantal km’s (15.001 tot 20.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. De maandelijkse afschrijving is voor elke bestuurder weer anders. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul o.a. postcode, aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Nissan NV400 verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw NV400 afsluiten!