FBTO Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De dekking van de FBTO autoverzekeringen kan door de verzekerde zelf samengesteld worden met als voordeel dat er niet teveel wordt betaald voor een polis. De premie van de verzekeringen kan gelijk worden berekend, maar er is ook een praktische Keuzehulp beschikbaar.

• Een 10 van de Consumentenbond
• Via internet lagere premie
• Vanaf vijfenveertig procent no-claim
• Schadevrij rijden leidt tot dalende premie
• Kostenloze overstapservice

FBTO basisdekking
De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering vormt de basisdekking en is verplicht voor iedereen, die in het bezit is van een auto. Deze polis biedt dekking voor bij anderen veroorzaakte schade. De basisdekking kan worden uitgebreid met extra dekking in de vorm van een wa plus of wa casco verzekering. Deze dekking voorziet ook in schade aan de eigen auto.

FBTO aanvullende module
Een complete dekking kan verkregen worden door voor een aanvullende module te kiezen. De ongevallen inzittende verzekering is een voorbeeld van een van de aanvullende modules. Andere modules die voor een aanvullende dekking zorgen zijn onder meer de pechhulp binnenland, schadeverzekering bestuurder, pechhulp buitenland en verkeersrechtsbijstand.  Dan wordt er ook nog een optie geboden, om zelf te kunnen kiezen welk schadeherstelbedrijf ingeschakeld wordt.

Premie online berekenen
Bereken de premie van de FBTO polis eenvoudig online en vergelijk de diverse premies met elkaar als er gekozen wordt voor een aanvullende module. Hiermee wordt direct een duidelijk inzicht verkregen in de hoogte van de premie van diverse polissen.


fbto verzekeringVerzeker je auto o.a. in Hoorn, Ede, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Assen, Nieuwegein, Veenendaal, Zeist, Den Helder en Hardenberg. Bekijk ook deze verzekeraar: Nationale Nederlanden.