Autoverzekering Subaru Impreza Kies de verzekering die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Subaru Impreza afsluiten, via internet? Momenteel heb je een ruime keuze. Hierbij kun je denken aan Avéro Achmea en ook ING Bank. Vergelijk alle verzekeraars snel en gemakkelijk via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Impreza ? Het premiebedrag komt tot stand op basis van factoren als soort dekking, de cataloguswaarde en jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt supersnel de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Subaru Impreza! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Lancia Delta.

Alle toonaangevende verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Subaru Impreza Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
In de regel neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gemiddeld genomen is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Subaru Impreza? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie soorten dekkingen voor de Subaru Impreza. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Een nieuwe Impreza verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je onverhoopt een ongelukje? Je verzekeraar behandelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. een sterretje in je voorruit, explosie-schade, schade door botsing met dieren. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Subaru Impreza. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarWA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaarWA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaarStandaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Subaru Impreza. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Let op: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Feit: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder variëren erg per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Impreza ?

De premie voor de Subaru Impreza wijkt erg af per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste variabelen.

 • De plaats waar jij woont (6336EB)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Voorbeelden zijn Delta Lloyd, Ditzo en onder andere De Zeeuwse. We doorzoeken alleen aanbieders die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Feit: de vergelijking is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Subaru filteren op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de gekozen organisatie. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. WA-verzekering Bovag.

autoverzekering Subaru Impreza


Goedkoopste autoverzekering voor Subaru Impreza afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Subaru Impreza. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 3-TSP-92).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (15-05-1986).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies een dekkings type voor Subaru.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Via WhatsApp bereikbaar
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Eigen herstelnetwerk
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Samenwerking met Rabobank
Gemakkelijk opzeggen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Snel online premie berekenen
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Extra dekking auto 6-13 jaar
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Ook voor inzittenden
Supersnel geregeld

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Goede polisvoorwaarden
Handige overstaphulp

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Simpele verzekeringskaarten
Snel online afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Verkeersschadeverzekering
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Schadegarant bedrijven
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Coöperatieve verzekeraar
Schade melden via internet

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gezinsautoregeling
Hulp bij het afsluiten


Snel premie van de Subaru Impreza berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de Impreza ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een belangrijke variabele is leeftijd. Jongeren van 20 jaar betalen doorgaans meer dan oudere mensen, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een nieuwe Subaru Impreza. Autoverzekeringen overwegen daarnaast aspecten als adresgegevens (7830IK). Het maandbedrag in Gramsbergen kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Veenendaal. Ook de kilometrage (25.001 tot 30.000) en wie de hoofdbestuurder is hebben invloed. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu jouw maandlasten. Geef nu jouw aantal kilometers per jaar, postcode, kenteken in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Subaru Impreza verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Impreza afsluiten!