Autoverzekering Subaru Outback Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Subaru Outback vinden en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Denk aan ANWB en uiteraard ook Interpolis. Vergelijk alle verzekeraars handig en moeiteloos via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Outback ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar factoren als schadehistorie, de cataloguswaarde en de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Subaru Outback! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Lancia Lybra.

Alle populaire verzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Subaru Outback Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Gewoonlijk een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Subaru Outback? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 types dekkingen voor jouw vertrouwde Subaru Outback. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Jouw Outback verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere tweezijdige schade, schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Subaru Outback. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto van 0 – 5 jaarAll-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouderStandaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Subaru Outback. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus regeling wijken erg af per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Neem dit in acht: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Outback ?

Het maandbedrag voor de Subaru Outback verschilt nogal per assuradeur. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Je vindt hieronder de bekendste factoren.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (1498GM)
 • Het merk en type van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • Dekking + aanvullende modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende verzekeraars. Neem nou Aegon, InShared of bijvoorbeeld VOOROP. Wij controleren uitsluitend assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Feit: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Subaru classificeren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. WA-verzekering nowGo.

autoverzekering Subaru Outback


Goedkoopste autoverzekering voor Subaru Outback afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Subaru Outback. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul je nummerbord in (zoals 7-XDS-86).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (22-01-1993).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Subaru.
7. Filter de verzekeraars op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Unieke schadehulp
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Goede pechhulpdekking
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Verrekening met garage
Handige App

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
4 jaar FOCWA-garantie
Snel online afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Eerlijke verzekering
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Actief sinds 1850
Snelle schade afhandeling

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Goede hulp & adviezen

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Online 10% korting
Wa, WA+ of Allrisk

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Inzittenden meeverzekeren
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Goed Geregeld Pakket
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Optie rechtshulp-verkeer
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Voordelig 2e auto verzekeren
Snel online afsluiten


Online premie van mijn Subaru Outback berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij verzekeringen voor een Outback ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale factor is leeftijd. Jongeren van 19 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige Subaru Outback. Autoverzekeringen overdenken ook o.a. adresgegevens (1937GD). Het maandbedrag in Heerde kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Veldhoven. Ook het aantal km’s (t/m 7.500) en het merk/type auto zijn bekende factoren. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef direct postcode, hoofdbestuurder, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Subaru Outback verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Outback afsluiten!