Autoverzekering Meppel Begin met besparen op jouw verzekering


De aller-goedkoopste autoverzekering in Meppel vergelijken en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Fairzekering en Lancyr. Vergelijk alle aanbieders vlot en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in Meppel? Het maandbedrag hangt af van bijvoorbeeld schadehistorie, type auto en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan in minder dan 1 minuut een kwalitatief verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Dacia Stepway.

Bekende aanbieders

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar op de maandlasten.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Meppel Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
In de regel duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Ga je jouw wagen verkopen? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 soorten waarborg types waar je uit kunt kiezen. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Meppel
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering Meppel
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door storm, schade na blikseminslag, diefstal. Een aardig compleet pakket dus.

3. Allrisk autoverzekering Meppel
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

volledig casco verzekering Auto’s van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Auto ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Meppel. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Neem dit in acht: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Handig: pechhulp Meppel
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Meppel. Claim je schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Belangrijk: De voorwaarden van de bonus/malus regeling lopen uiteen per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe zit het met de kosten autoverzekering Meppel?

De maandpremie in Meppel wisselt erg per verzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? De opsomming hierna bevat de meest cruciale factoren.

 • Jouw postcodegebied (5162MA)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gewenste dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Denk aan AutoWeek, OHRA en bijv. Voogd en Voogd. We onderzoeken enkel aanbieders die werken met actuele premies en geldige prijzen. Van belang: de uitkomst is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Meppel verzekeringen filteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering Reaal.

autoverzekering Meppel


Goedkoopste autoverzekering in Meppel afsluiten

Over het algemeen wil men altijd de ‘voordeligste autoverzekering Meppel. Hoe vind je nu de laagste premie? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Nummerbord invullen (n.b. 7-KXG-05).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (4-05-1981).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk.
7. Rangschik de goedkoopste autoverzekeraar uit Meppel op laagste prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Interessante ledenkorting
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Faire schadeafhandeling
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
690.000 klanten gingen je voor
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Sociale verzekeraar
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Ouderwets binnenlopen
Aanvullende dekking

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Unieke extra dekkingen
Snel schade melden

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Optie verkeersrechtsbijstand
Geld snel op je rekening

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Schade door rook en brand
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
SOS International
Jaarlijks opzegbaar

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook accessoires
Geld snel op je rekening

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Schade Melden met de App
Helder polisblad


Goedkoopste verzekeringspremie in Meppel vergelijken voor alle auto’s

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Meppel? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijke factor is leeftijd. 20-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook ligt de premie wat hoger bij een jonge auto uit Meppel. Autoverzekeraars doorzoeken ook aspecten als adresgegevens (7247LE). Het maandbedrag in Middenbeemster kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Poortugaal. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 – 10.000) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Bereken nu jouw maandlasten. Voer onder andere gewenste dekking, aantal kilometers per jaar, hoofdbestuurder in, en je weet het in 2 minuten.

Check de verzekeraars in Meppel en sluit online af Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!