Autoverzekering BMW 7 Serie Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw BMW 7 Serie vergelijken en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Bijvoorbeeld Aon Direct en ook VVS. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en eenvoudig online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 7 Serie? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar zaken als dekking, aanvullende modules, gebruik van de auto plus jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je vindt dan in minder dan 1 minuut de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw BMW 7 Serie! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Nissan Note.

Erkende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 7 Serie Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop je de BMW 7 Serie? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 soorten verzekeringen voor jouw eigen BMW 7 Serie. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Een gebruikte 7 Serie verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je onverhoopt een ongelukje? Dan betaalt jouw verzekeraar kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor tweezijdige schade, schade door natuurgeweld, diefstal. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW 7 Serie. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW 7 Serie. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Ideaal: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je een ongelukje gehad? Dan daal je op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan ga je niet naar beneden.
 • Heb je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de 7 Serie?

De geldende premie voor een BMW 7 Serie wisselt nogal eens per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de meest cruciale elementen.

 • De omgeving waarin je woont (3649HD)
 • soort beveiliging op je auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Gekozen WA-variant en modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende organisaties. Neem nou AutoWeek, ING Bank en bijv. Verzekeruzelf.nl. We bekijken slechts organisaties die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: de vergelijking is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor BMW filteren op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de verzekering. Deze zijn altijd leidend.Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering Reaal.

autoverzekering BMW 7 Serie


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 7 Serie afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW 7 Serie. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 1-STV-03).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (18-12-1960).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor BMW.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Haal-en brengservice
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Faire schadeafhandeling
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
690.000 klanten gingen je voor
Hulp bij overstappen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Dag & nacht schadehulp
Aanpassen & upgraden

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Extra dekking auto 6-13 jaar
Snelle schade afhandeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Geen poliskosten
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
WhatsApp service
Simpele website / account

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Elke maand aanpasbaar
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Inzittenden meeverzekeren
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Verhaalsbijstand
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Coöperatieve verzekeraar
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Gezinsautoregeling
Hoge klantbeoordeling


Eenvoudig premie van de BMW 7 Serie berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de 7 Serie? Dat hangt van een aantal zaken af. Een betekenisvolle factor is jouw leeftijd. De “jonkies” hebben te maken met een hogere premie dan ouderen / senioren, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware BMW 7 Serie. Autoverzekeraars analyseren verder ook variabelen zoals woonplaats (7291IB). De premie in Amsterdam kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Beek En Donk. Ook het geschatte aantal km’s (7501 – 10.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. Het tarief is voor iedereen weer uniek. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef snel aantal kilometers per jaar, huisnummer, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek BMW 7 Serie verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 7 Serie afsluiten!