Autoverzekering Land Rover Discovery Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Land Rover Discovery vinden en afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Hierbij kun je denken aan Generali en natuurlijk Unigarant. Vergelijk alle aanbieders vlug en zonder moeite online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Rover Discovery? Het maandbedrag heeft te maken met onder andere type dekking, privé of zakelijk gebruik en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je bekijkt dan in minder dan 1 minuut de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Land Rover Discovery! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Alfa Romeo GTV.

Alle populaire verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Land Rover Discovery Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de Land Rover Discovery? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 types zekerheden voor jouw Land Rover Discovery. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een Rover Discovery verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Dit dekt vaak onder andere diefstal, schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Land Rover Discovery. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Land Rover Discovery. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Neem dit in acht: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-ladder wijken erg af per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Rover Discovery?

De premie voor de Land Rover Discovery loopt uiteen per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de voornaamste componenten.

 • Je woonplaats (5313JB)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Aantal schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Bijvoorbeeld Promovendum, Kilometerverzekering en VOOROP. We doorzoeken alleen maar organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Land Rover ordenen op prijs en klant beoordeling. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van De Goudse.

autoverzekering Land Rover Discovery


Goedkoopste autoverzekering voor Land Rover Discovery afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Land Rover Discovery. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul het kenteken in (n.b. 2-TSZ-45).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (9-07-1989).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Land Rover.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Korting voor een 2e auto
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Handige tips & tricks
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Schade in 3 stappen regelen
Helder polisblad

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Voor het hele gezin
Snelle schade afhandeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Eigen risico van slechts €100
Gebruiksvriendelijke website

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Ook complete pakketten
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pechhulp binnenland
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door rook en brand
Met aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Wegslepen na ongeluk
Jaarlijks opzegbaar

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Snel schadeherstel
Aanpassen & upgraden

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Bereikbaar via WhatsApp
Hulp bij het afsluiten


Snel premie van de Land Rover Discovery berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn Rover Discovery? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijk aspect is; hoe oud je bent. 19-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een dure Land Rover Discovery. Assuradeurs onderzoeken ook onder andere woongebied (2381HJ). Het tarief in Serooskerke is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Lexmond. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (12.001 – 15.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) hebben invloed. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer onder andere geboortedatum, aantal kilometers per jaar, postcode in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Land Rover Discovery verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Rover Discovery afsluiten!