Autoverzekering Suzuki Jimny Kies de verzekering die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Suzuki Jimny vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. De Zeeuwse en ook ZEKUR. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en moeiteloos met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Jimny ? Het maandbedrag wordt bepaald door o.a. positie op de bonusladder, de cataloguswaarde en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in luttele minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki Jimny! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Land Rover Series.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Suzuki Jimny Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
In de regel is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Suzuki Jimny? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 varianten van zekerheden voor de Suzuki Jimny. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Zo’n Jimny verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere tweezijdige schade, een sterretje in je voorruit, explosie-schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Suzuki Jimny. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Suzuki Jimny. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Let op: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en de maandlasten stijgen.

 • Goed om te weten: De voorwaarden van de bonus/malus ladder verschillen nogal per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Jimny ?

De actuele premie voor de Suzuki Jimny wisselt nogal eens per verzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de voornaamste variabelen.

 • Jouw postcodegebied (3450FA)
 • Het gewicht van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je bekende organisaties. Zoals Promovendum, National Academic en bijv. De Zeeuwse. We doorzoeken uitsluitend verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Suzuki indelen op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de gekozen autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld All risk autoverzekering Autoweek.

autoverzekering Suzuki Jimny


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Jimny afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Suzuki Jimny. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 1-KVH-95).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (25-08-1971).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Suzuki.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Dag en nacht hulp van centrale
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede rechtsbijstand
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Speciale AutoModus App
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Dag & nacht schadehulp
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Snelle reactietermijnen
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Veel vrijheid en keuzes
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Score: beoordeeld met 8+
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Simpele verzekeringskaarten
Online account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Hulp bij mechanisch defect
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Schadegarant bedrijven
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook zakelijke klanten
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
No-claimkorting tot wel 82%
Eenvoudig uitbreiden


Online premie van mijn Suzuki Jimny berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een Jimny ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voornaam aspect is; hoe oud je bent. 18-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook is de premie duurder bij een nieuwe Suzuki Jimny. Assuradeurs kijken ook naar bijvoorbeeld postcode (6015JE). De maandpremie in Diessen wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Vinkeveen. Ook het aantal km’s (20.001 tot 25.000) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. Het bedrag per maand is voor iedereen weer uniek. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef direct postcode, gewenste dekking, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Suzuki Jimny verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Jimny afsluiten!