Autoweek Autoverzekering Gemakkelijk een goedkope autoverzekering afsluiten

De Autoweek autoverzekering biedt de voordelen van een flexibele polis tegen een aantrekkelijke premie. Dat betekent onder meer dat de dekking op elk gewenst ogenblik gewijzigd kan worden. Zo kan de verzekerde zelf heel eenvoudig online de dekking wijzigen en de verzekering aanpassen naar de situatie en omstandigheden. Naast de flexibiliteit biedt de Autoweek autoverzekering nog meer aantrekkelijke voordelen.

• Dagelijks dekking wijzigen
• Minder premie als er minder gereden wordt
• Zelf bepalen eigen risico bij all risk dekking
• Premie korting garantie
• Autowaarde garantie plus tien procent bij total loss

Dekkingen
Het is heel handig dat er gebruikgemaakt kan worden van het online wijzigingen van dekkingen. De wijziging kan bijvoorbeeld plaatsvinden van een all risk naar wa of andersom. Het voordeel is dat de wijziging meteen actief wordt en dat de wijzigingen gratis worden doorgevoerd. Indien er gekozen wordt voor een all risk dekking bestaat bovendien de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. De polis blinkt dan ook uit in flexibiliteit. U kunt ook gebruikmaken van de Premie korting garantie. Dat houdt in dat er nooit een premiestijging zal plaatsvinden na schade en evenmin zal er sprake zijn van een terugval in schadevrije jaren.

Premie berekenen
U kunt online de premie van de Autoweek autoverzekering berekenen, waarbij er gevraagd wordt om het aantal schadevrije jaren in te vullen. Ook het aantal kilometers dat er per jaar met de auto wordt gereden zal invloed op de hoogte hebben van de premie en daarom ingevuld dienen te worden. De polis kan meteen online worden afgesloten en ook het wijzigingen van gegevens kan via internet doorgang vinden. Dat geldt ook voor het opzeggen en met betrekking tot het volgen van de afhandeling van schade.


autoweek-verzekeringVerzeker je auto o.a. in Rheden, Edam, Honselersdijk, Stiens, Teteringen, Elsloo en Nederweert. Bekijk ook deze verzekeraar: De Zeeuwse.