Autoverzekering Land Rover Series Vind de verzekeraar die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Land Rover Series afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. AutoWeek en ook VVS. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en probleemloos via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Rover Series? Jouw premie wordt bepaald door onder andere aantal opgebouwde jaren zonder schade, de waarde van je auto en demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt in afzienbare tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Land Rover Series! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Audi 100.

Alle populaire autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Land Rover Series Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ga je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gemiddeld genomen is dit één maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Land Rover Series? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende types garanties voor jouw eigen Land Rover Series. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-verzekering
Jouw Rover Series verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door storm, schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Land Rover Series. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Land Rover Series. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Ideaal: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Goed onthouden: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De regels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Rover Series?

De maandpremie voor de Land Rover Series kan enorm verschillen per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de bekendste onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (7244FM)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Neem nou AutoWeek, Roxo en onder andere ZEKUR. We bekijken alleen maar verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let op: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Land Rover rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van Interpolis.

autoverzekering Land Rover Series


Goedkoopste autoverzekering voor Land Rover Series afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Land Rover Series. Hoe vind je nu de laagste premie? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Voer jouw kenteken in (zoals HZ-382-X).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (7-05-1962).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Land Rover.
7. Filter de verzekeraars op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Aanschafwaardegarantie
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Faire schadeafhandeling
Goede hulp & adviezen

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Unieke Automodus
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Dag & nacht schadehulp
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Ook totaalpakketten
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Duurzame verzekeraar
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Ook complete pakketten
14 dagen bedenktijd

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Optie verkeersrechtsbijstand
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Beoordelingsscore van 7,5+
Snel claims indienen

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
SOS International
Hulp en ondersteuning

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook zakelijke klanten
Handige overstaphulp

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gebruiksvriendelijke App
Met aanvullende modules


Eenvoudig premie van de Land Rover Series berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de Rover Series? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijke factor is leeftijd. 19-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een prijzige Land Rover Series. Assuradeurs kijken ook naar zaken als adresgegevens (2083AG). Het tarief in Nieuwerkerk is anders dan een Autoverzekering Lienden. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en het merk/type auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu zelf jouw premie. Voer nu je aantal kilometers per jaar, kenteken, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Land Rover Series verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Rover Series afsluiten!