Autoverzekering Suzuki Liana Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De goedkoopste autoverzekering voor de Suzuki Liana afsluiten, via internet? Momenteel is het aanbod enorm. Hierbij kun je denken aan Promovendum en uiteraard ook WitGeld.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en zonder moeite via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Liana ? De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als positie op de bonusladder, de aanschafwaarde en niet te vergeten demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan in luttele minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki Liana! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Lexus GS.

Meest vertrouwde verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Suzuki Liana Meer weten over overstappen? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
In de regel heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Suzuki Liana? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten verzekeringen voor jouw Suzuki Liana. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Zo’n Liana verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je onverhoopt een ongelukje? Dan betaalt jouw verzekeraar beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag, schade door botsing met dieren. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Suzuki Liana. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als het je eigen schuld is. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Suzuki Liana. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opmerkelijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed onthouden: De protocollen van de bonus/malus-trede lopen uiteen per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Liana ?

De actuele premie voor de Suzuki Liana verschilt nogal per autoverzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hieronder vind je de voornaamste componenten.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (8382GC)
 • Het merk en type van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende verzekeringen. Bijvoorbeeld Bovag, Kilometerverzekering en Univé. Wij vergelijken alleen maar autoverzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Feit: wij geven geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Suzuki klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. All risk autoverzekering De Nationale.

autoverzekering Suzuki Liana


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Liana afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Suzuki Liana. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. HZ-382-X).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (3-02-1983).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies het type dekking voor Suzuki.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Dag en nacht hulp van centrale
Aanvullende dekking

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
4 extra zekerheden
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
690.000 klanten gingen je voor
Snel online afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Snel online premie berekenen
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Dekking binnen & buitenland
Snel claims indienen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Extra korting op pakketten
Wa, WA+ of Allrisk

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Goede polisvoorwaarden
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Optie verkeersrechtsbijstand
Geld snel op je rekening

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Hulp bij mechanisch defect
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Schadegarant bedrijven
Online klantenservice

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Veel lokale adviseurs
Aanpassen & upgraden

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gebruiksvriendelijke App
Hulp en ondersteuning


Eenvoudig premie van de Suzuki Liana berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de verzekering van mijn Liana ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijke variabele is jouw leeftijd. De “jonkies” betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook ligt de premie wat hoger bij een zware Suzuki Liana. Verzekeraars onderzoeken ook variabelen zoals postcode (2504NE). De hoogte van de polis in Nuland wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Vlagtwedde. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 – 30.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer o.a. huisnummer, hoofdbestuurder, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Suzuki Liana verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Liana afsluiten!