Autoverzekering Lexus GS Vind de verzekeraar die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Lexus GS afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. O.a. Bruns ten Brink en uiteraard ook VKG. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en probleemloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de GS ? Het maandbedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld type dekking, gebruik van de auto en demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Het systeem zoekt in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lexus GS! Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Audi 80.

Erkende verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Lexus GS Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Lexus GS? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie categorieënwaarborg types voor de Lexus GS. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Hoe verhouden deze precies?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een gebruikte GS verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA plus beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij een sterretje in je voorruit, brandschade, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Lexus GS. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Lexus GS. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Noemenswaardig: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed onthouden: De regels van de bonus/malus regeling lopen uiteen per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn GS ?

Het maandbedrag voor de Lexus GS varieert erg per verzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de belangrijkste componenten.

 • Jouw woongebied (1889EB)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Zoals De Goudse, Nationale Nederlanden of bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl. Wij checken puur aanbieders waarvan de meest recente premies bekend zijn.Vergeet niet: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Lexus classificeren op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Informatie over Autoverzekering van ABN AMRO.

autoverzekering Lexus GS


Goedkoopste autoverzekering voor Lexus GS afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Lexus GS. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 04-ZPB-4).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (17-06-1962).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Lexus.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Dag en nacht hulp van centrale
Aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
4 extra zekerheden
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Altijd verzekerd de weg op
Simpel over te sluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Hoge klantenbeoordeling
Eenvoudig contract / polis

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Gemiddeld een 8 op service
Hulp bij overstappen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Dag en nacht contact
Snel schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Winnaar Web Service Scan
Goede hulp & adviezen

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp buitenland
Goede telefonische service

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Inzittenden meeverzekeren
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Pakketkorting mogelijk
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Service in de winkel
Snel online afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gezinsautoregeling
Snel claims indienen


Goedkoopste premie van de Lexus GS berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekering van de GS ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekend aspect is geboortejaar. 23-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een dure Lexus GS. Autoverzekeringen onderzoeken ook factoren als woongebied (9861JI). De maandpremie in Makkum is anders dan een Autoverzekering Lieshout. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 – 25.000) en het gebruik van de auto zijn bepalend. De berekening van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul onder andere schadevrije jaren, huisnummer, hoofdbestuurder in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Lexus GS verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw GS afsluiten!