Autoverzekering Tesla Roadster Kies de verzekering die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Tesla Roadster bekijken en afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Populaire aanbieders zijn Delta Lloyd en Lancyr. Vergelijk alle aanbieders handig en eenvoudig via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Roadster ? De maandelijkse premie wordt bepaald door variabelen als aantal opgebouwde jaren zonder schade, gebruik van de auto en niet te vergeten jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Tesla Roadster! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mazda 6.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Tesla Roadster Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ga je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Door de bank genomen neem je een verzekering voor een jaar. Daarna kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Normaliter is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Tesla Roadster? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie varianten van waarborg types voor jouw Tesla Roadster. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Zo’n Roadster verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Een botsing met een andere auto? Dan betaalt jouw verzekeraar de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook schade na blikseminslag, schade aan derden, brandschade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Tesla Roadster. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Tesla Roadster. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Iets voor jou? Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Let op: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wijken erg af per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan daal je niet op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Roadster ?

De geldende premie voor een Tesla Roadster wijkt erg af per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Je vindt hieronder de belangrijkste elementen.

 • De omgeving waarin je woont (5857IM)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw bonus/malus-positie
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Gebruikstype: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Neem nou ASR, FBTO maar ook ZLM Verzekeringen. We bekijken puur assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Tesla klasseren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld All risk autoverzekering Promovendum.

autoverzekering Tesla Roadster


Goedkoopste autoverzekering voor Tesla Roadster afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Tesla Roadster. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 59-ZPB-3).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (8-08-1961).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Selecteer de gewenste dekking voor Tesla.
7. Filter de verzekeraars op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lage premie + ledenkorting
Schade snel afgehandeld

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Korting voor een 2e auto
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Veilige AutoModus
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
4 jaar FOCWA-garantie
Simpele website / account

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Voor het hele gezin
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Geen poliskosten
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Unieke extra dekkingen
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pakketkorting mogelijk
Hulp bij overstappen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Verkeersschadeverzekering
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
WA , WA+ & Volledig Casco
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Klantbeoordeling 8+
Diverse modules kiezen

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Eigen risico kiezen
Schade melden via internet


Goedkoopste premie van de Tesla Roadster berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de Roadster ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijke variabele is geboortedatum. 21-jarigen betalen doorgaans meer dan oudere mensen, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige Tesla Roadster. Assuradeurs kijken ook naar jouw woonplaats (1769KJ). De premie in Herkenbosch is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Vollenhove. Ook de kilometrage (20.001 – 25.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bekende factoren. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef nu jouw geboortedatum, hoofdbestuurder, huisnummer in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Check de Tesla Roadster verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Roadster afsluiten!