Autoverzekering Toyota GT86 Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw Toyota GT86 vinden en afsluiten? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. De Goudse en niet te vergeten National Academic. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn GT86 ? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar onder andere de gewenste dekking, de waarde van je auto plus jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je binnen een paar minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Toyota GT86! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Via onze vergelijker kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mazda MX-5.

Erkende autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Toyota GT86 Meer weten over overstappen? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
In het algemeen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Toyota GT86? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 categorieënzekerheden voor de Toyota GT86. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Een gebruikte GT86 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. brandschade, een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Toyota GT86. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Toyota GT86. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Belangrijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Let op: De regels van de bonus/malus ladder lopen uiteen per verzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het niet jouw schuld? Dan ga je niet naar beneden.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de GT86 ?

De premie voor de Toyota GT86 verschilt nogal per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale factoren.

 • Je woonplaats (2688ED)
 • soort beveiliging op je auto
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je bekende autoverzekeringen. Onder andere EAG Assuradeuren, FBTO of Univé. Wij raadplegen alleen maar organisaties waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Van belang: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Toyota rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de autoverzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over All risk autoverzekering De Goudse.

autoverzekering Toyota GT86


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota GT86 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Toyota GT86. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 7-KXG-05).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (14-06-1967).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Toyota.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Lagere premie bij veilig rijden
Contact via social media

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Goede rechtsbijstand
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Handige tips & tricks
Duidelijke voorwaarden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Hoge klantenbeoordeling
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Voor het hele gezin
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Goede verkeersrechtsbijstand
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar Web Service Scan
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp buitenland
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Inzittenden meeverzekeren
Wa, WA+ of Allrisk

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Onderdeel van Vivat
Handige App

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook bedrijfsauto’s
Online account

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Eigen risico kiezen
Wa, WA+ of Allrisk


Snel premie van de Toyota GT86 berekenen

Hoe zit het met de kosten bij verzekeringen voor een GT86 ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekende factor is geboortejaar. Jongeren tot 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, met veel schadevrije jaren. Ook is de premie duurder bij een recent gekochte Toyota GT86. Verzekeraars bekijken daarnaast variabelen zoals postcodegebied (1192AK). De hoogte van de polis in Joure kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Vrouwenpolder. Ook het aantal km’s (10.001 – 12.000) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. De berekening van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef nu jouw hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Toyota GT86 verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw GT86 afsluiten!