Autoverzekering Eindhoven Begin met besparen op jouw verzekeringDe aller-goedkoopste autoverzekering in Eindhoven bekijken en afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Centraal Beheer en uiteraard ook Nationale Nederlanden. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Eindhoven? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld de gewenste dekking, de waarde van je auto en niet te vergeten jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. De vergelijker vindt binnen een paar minuten een geschikt verzekersinskantoor. Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Suzuki Liana.

Erkende verzekeraars

Alle verzekeraars uit de buurt onder elkaar.

Snel overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over de auto verzekeren in Eindhoven Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
In het algemeen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende categorieënzekerheden te onderscheiden. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Eindhoven
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Dan betaalt jouw verzekeraar de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering Eindhoven
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij schade na blikseminslag, brandschade, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. Allrisk autoverzekering Eindhoven
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Auto’s van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Auto ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Eindhoven. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het is het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Let op: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Extra dekking pechhulp Eindhoven
Sta je met pech langs de weg? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. De term die daarbij hoort heet no-claimkorting Eindhoven. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Goed onthouden: De protocollen van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan daal je niet op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Neem dit in acht: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Eindhoven?

De premie in Eindhoven varieert erg per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Op deze pagina vind jij de meest invloedrijke elementen.

 • Je postcode / regio (7535LA)
 • Gegevens van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via deze website vergelijk je vertrouwde verzekeraars. Onder andere Centraal Beheer, Lancyr of bijvoorbeeld Turien & Co. Wij vergelijken uitsluitend verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Noemenswaardig: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? De weergegeven polissen kan je voor Eindhoven verzekeringen ordenen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Auto verzekeren bij ING.

autoverzekering Eindhoven


Goedkoopste autoverzekering in Eindhoven afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Eindhoven. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul het kenteken in (n.b. 3-XXN-93).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (2-06-1965).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies het type dekking.
7. Kies de goedkoopste autoverzekeraar uit Eindhoven op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Interessante ledenkorting
Met aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
4 extra zekerheden
Binnen 10 minuten claimen

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Samenwerking met Rabobank
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Binnen 1 minuut geregeld
14 dagen bedenktijd

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Sociale verzekeraar
Hulp bij overstappen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDuurzame verzekeraar
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Ook complete pakketten
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Ook ruitschade gedekt
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Hoge kwaliteit focus
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Wegslepen na ongeluk
Geld snel op je rekening

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Klantbeoordeling 8+
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Afsluiten in 5 snelle stappen
Binnen 10 minuten claimen


Voordeligste verzekeringspremie in Eindhoven vergelijken voor jouw model

Welke kosten komen er kijken aan de autoverzekeringsmaatschappij Eindhoven? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijke variabele is het jaartal van geboorte. 20-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een recent gekochte auto uit Eindhoven. Aanbieders bekijken daarnaast variabelen zoals postcodegebied (4814IG). Het maandbedrag in Warnsveld is anders dan een Autoverzekering Haaften. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 tot 25.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bepalend. Het tarief is dus erg persoonlijk. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer hierboven aantal kilometers per jaar, postcode, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Check de verzekeraars in Eindhoven en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!