Autoverzekering Toyota MR 2 Vind de verzekeraar die bij jou past


Een goedkope autoverzekering voor jouw Toyota MR 2 vergelijken en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Centraal Beheer en uiteraard ook Roxo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en zonder moeite met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw MR 2? De maandelijkse premie wordt bepaald door variabelen als de gewenste dekking, de waarde van je auto en niet te vergeten jouw woonplaats. Start direct met je gegevens hierboven. Zo vind jij in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota MR 2! Let op: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mercedes-Benz 190.

De beste autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Toyota MR 2 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
In het algemeen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Toyota MR 2? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij differentiëren 3 categorieënautoverzekeringen voor de Toyota MR 2. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een nieuwe MR 2 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Dit dekt vaak onder andere explosie-schade, diefstal, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Toyota MR 2. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Toyota MR 2. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Belangrijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Noemenswaardig: De voorwaarden van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn MR 2?

Het maandbedrag voor de Toyota MR 2 loopt uiteen per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle elementen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (9090DF)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde aanbieders. Voorbeelden zijn De Goudse, Interpolis plus Zelf. Wij checken enkel aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Toyota sorteren op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over All risk autoverzekering ING.

autoverzekering Toyota MR 2


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota MR 2 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Toyota MR 2. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijv. 3-ZLD-92).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (2-01-1988).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies het type dekking voor Toyota.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Haal-en brengservice
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Snel premie berekenen
Wa, WA+ of Allrisk

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Unieke Automodus
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Snel online premie berekenen
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Collectieve insteek
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Duurzame verzekeraar
Hoge klantbeoordeling

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Service award winnaar
14 dagen bedenktijd

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Elke maand aanpasbaar
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Schade door diefstal
Gemakkelijk opzeggen

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Onderdeel van Vivat
Snel claims indienen

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook accessoires
Verschillende opties

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Schade Melden met de App
Handige App


Eenvoudig premie van de Toyota MR 2 berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de MR 2? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke variabele is het jaartal van geboorte. 18-jarigen betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, met veel schadevrije jaren. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een jonge Toyota MR 2. Verzekeraars analyseren verder ook o.a. postcodegebied (7426HJ). De maandpremie in Halsteren kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Waarder. Ook het aantal kilometers (7501 – 10.000) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. Het bedrag per maand is dus niet zomaar te noemen. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer onder andere eventuele accessoires, hoofdbestuurder, huisnummer in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle Toyota MR 2 verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw MR 2 afsluiten!