Autoverzekering Monster Vind de goedkoopste verzekeraarDirect de goedkoopste autoverzekering in Monster vinden en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Bijvoorbeeld Delta Lloyd en Nationale Nederlanden. Vergelijk ze nu vlot en eenvoudig online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe doe ik dat? Goedkoop mijn auto verzekeren in Monster? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar onder andere schadevrije jaren, het aantal km’s dat je rijdt plus jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Je checkt dan in korte tijd een passend verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Dodge Caliber.

Lokale autoverzekeringen

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over de auto verzekeren in Monster Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Door de bank genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Dikwijls is dit één maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw auto? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 ordes van waarborg types te onderscheiden. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Monster
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je onverhoopt een ongelukje? De verzekering regelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA plus verzekering Monster
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade na blikseminslag, brandschade, diefstal. Een aardig compleet pakket dus.

3. Allrisk autoverzekering Monster
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

All-risk (WA + volledig casco) Auto’s van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Auto’s van 6 – 10 jaar
Basis WA Verouderde van 10 jaar of ouder

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Monster. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Goed onthouden: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Handig: pechhulp Monster
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting Monster. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kunnen we zeggen over de kosten autoverzekering Monster?

De maandpremie in Monster kan enorm verschillen per autoverzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? De opsomming hierna bevat de voornaamste variabelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (8912LN)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Dekking + aanvullende modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeringen. Bijvoorbeeld Bruns ten Brink, InShared of bijvoorbeeld Fairzekering. Wij raadplegen puur assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Feit: de vergelijking is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Monster verzekeringen rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de verzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Goedkoopste verzekering De Nationale.

autoverzekering Monster


Goedkoopste autoverzekering in Monster afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Monster. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul het kenteken in (n.b. 3-TPZ-84).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (26-01-1977).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Selecteer de gewenste dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Monster op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Aanschafwaardegarantie
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Korting voor een 2e auto
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Speciale AutoModus App
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Gemiddeld cijfer van 8+
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Initiatief van achmea
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Goede verkeersrechtsbijstand
Online schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Winnaar Web Service Scan
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Elke maand aanpasbaar
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Inzittenden meeverzekeren
Simpel over te sluiten

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Schadegarant bedrijven
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Coöperatieve verzekeraar
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Hoge no-claim kortingen
Eenvoudig uitbreiden


Voordeligste verzekeringspremie in Monster vergelijken voor alle merken

Wat betaal ik per maand bij de autoverzekeringsmaatschappij Monster? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekende factor is geboortejaar. Jongeren van 22 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure auto uit Monster. Assuradeurs onderzoeken ook je adresgegevens (9453HC). Het tarief in Oude-Tonge kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Rijnsburg. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (20.001 – 25.000) en het merk/type auto hebben invloed. Het bedrag per maand is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef direct geboortedatum, eventuele accessoires, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle verzekeraars in Monster en stap over Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!