Autoverzekering Toyota Supra Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe goedkoopste autoverzekering voor de Toyota Supra afsluiten, via internet? Hedendaags is het aanbod enorm. Hierbij kun je denken aan AutoWeek en United Insurance. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Supra ? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van bijv. dekking, aanvullende modules, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Het systeem zoekt in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Supra! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. D.m.v. de vergelijkers kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mercedes-Benz 300.

Alle populaire autoverzekeringen

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Toyota Supra Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Gemiddeld genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gebruikelijk is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Toyota Supra? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er zijn 3 ordes van basisdekkingen voor jouw vertrouwde Toyota Supra. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Zo’n Supra verzekeren met alleen WA dekking? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Zo dekt deze vorm ook schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit, diefstal. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Toyota Supra. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Toyota Supra. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Noemenswaardig: De protocollen van de bonus/malus regeling lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Goed onthouden: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Supra ?

De premie voor de Toyota Supra wijkt erg af per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de meest cruciale factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (8231FI)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Gebruikstype: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via deze website vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Voorbeelden zijn De Goudse, Generali en bijv. WitGeld.nl. Wij raadplegen enkel organisaties die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Toyota indelen op prijs en klant beoordeling. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. All risk autoverzekering Autoweek.

autoverzekering Toyota Supra


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Supra afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Toyota Supra. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (zoals 59-ZPB-3).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (27-03-1962).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Toyota.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Tot 30% veilige rijderskorting
Verschillende opties

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Snel premie berekenen
Met aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
690.000 klanten gingen je voor
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Praktische tips veilig rijden
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Extra dekking auto 6-13 jaar
Handige App

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Goede verkeersrechtsbijstand
Gemakkelijk opzeggen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
WhatsApp service
Handige overstaphulp

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Simpele verzekeringskaarten
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Beoordelingsscore van 7,5+
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Wegslepen na ongeluk
Wa, WA+ of Allrisk

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
WA, WA+ of All Risk
Aanpassen & upgraden

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Voordelig 2e auto verzekeren
Met aanvullende modules


Snel premie van de Toyota Supra berekenen

Wat betaal ik per maand voor de verzekering van mijn Supra ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale factor is leeftijd. Jongeren van 18 jaar betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een recent gekochte Toyota Supra. Assuradeurs overwegen daarnaast je postcode (5235HL). De maandpremie in Damwald is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Wapenveld. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (30.001 en meer) en zelfs de kleur van je auto hebben invloed. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer onder andere postcode, schadevrije jaren, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Toyota Supra verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Supra afsluiten!