Autoverzekering Mercedes-Benz 500 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


Een goedkope autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz 500 vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Bijvoorbeeld AutoWeek en niet te vergeten Klaverblad. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en eenvoudig via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 500 ? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar zaken als positie op de bonusladder, type auto maar ook jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz 500! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering BMW i3.

Meest vertrouwde verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Mercedes-Benz 500 Zoek je aanvullende informatie? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Door de bank genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Mercedes-Benz 500? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie ordes van autoverzekeringen voor jouw Mercedes-Benz 500. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Een gebruikte 500 verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij schade door storm, tweezijdige schade, diefstal. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Mercedes-Benz 500. Volledig casco is de benaming van deze optie. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Mercedes-Benz 500. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Neem dit in acht: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De protocollen van de bonus/malus-regeling variëren erg per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 500 ?

De actuele premie voor de Mercedes-Benz 500 wijkt erg af per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (6792AG)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire verzekeringen. Onder andere ABN AMRO, Kilometerverzekering en onder andere Turien & Co. Wij checken puur autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: de uitkomst is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Mercedes-Benz classificeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering berekenen ABN AMRO.

autoverzekering Mercedes-Benz 500


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz 500 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Mercedes-Benz 500. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (n.b. 66-ZPB-5).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (24-08-1989).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies het type dekking voor Mercedes-Benz.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Tot 30% veilige rijderskorting
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
4 extra zekerheden
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Speciale AutoModus App
Snel schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Snel online premie berekenen
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Voor het hele gezin
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Geen poliskosten
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
WhatsApp service
Handige App

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Elke maand aanpasbaar
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Beoordelingsscore van 7,5+
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook bedrijfsauto’s
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
No-claimkorting tot wel 82%
Helder polisblad


Goedkoopste premie van de Mercedes-Benz 500 berekenen

Hoe hoog is de premie voor de verzekering van mijn 500 ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvolle factor is geboortedatum. Jongeren van 23 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook ligt de premie wat hoger bij een jonge Mercedes-Benz 500. Verzekeringen analyseren verder ook onder andere postcode (4818DJ). De maandpremie in Heukelum kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Midwolda. Ook het geschatte aantal km’s (12.001 tot 15.000) en de dagwaarde van de auto worden meegenomen. Het bedrag per maand hangt dus van veel zaken af. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul vandaag kenteken, geboortedatum, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek Mercedes-Benz 500 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 500 afsluiten!