Autoverzekering Toyota Yaris Vind de verzekeraar die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Toyota Yaris afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bijvoorbeeld ASR en uiteraard ook Interpolis. Vergelijk alle verzekeraars vlug en eenvoudig via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Yaris ? De assurantiepremie komt tot stand op basis van o.a. Wa/Wa+/All-risk, gebruik van de auto plus jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan binnen mum van tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Toyota Yaris! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mercedes-Benz A-Klasse.

Erkende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Toyota Yaris Meer weten over overstappen? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Door de bank genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gemiddeld genomen is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop je de Toyota Yaris? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie ordes van dekkingen voor jouw eigen Toyota Yaris. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Een Yaris verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor diefstal, explosie-schade, schade door storm. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Toyota Yaris. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Toyota Yaris. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Praktisch: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Noemenswaardig: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je een ongelukje gehad? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus-ladder variëren erg per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn Yaris ?

De geldende premie voor een Toyota Yaris varieert erg per autoverzekering. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Hierna benoemen wij de bekendste componenten.

 • Je postcode / regio (1206DB)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De basisdekking van de auto
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via deze website vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Neem nou ANWB, OHRA en bijv. VVS. We onderzoeken slechts assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Vergeet niet: dit is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Toyota classificeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen autoverzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op deze website vind je ook info over All risk autoverzekering FBTO.

autoverzekering Toyota Yaris


Goedkoopste autoverzekering voor Toyota Yaris afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Toyota Yaris. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg dan de volgende instructies.

1. Kenteken invoeren (bijv. 57-ZVS-5).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (25-09-1964).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Toyota.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Lage premie + ledenkorting
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Binnen 2 minuten afsluiten
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Veilige AutoModus
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Snel online premie berekenen
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Voor het hele gezin
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Eigen risico van slechts €100
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Wettelijke Aansprakelijkheid
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Snel online afsluiten
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Schade door rook en brand
Helder polisblad

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Maximaal 80% korting
Snel claims indienen

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook accessoires
Verschillende opties

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Afsluiten in 5 snelle stappen
Aanpassen & upgraden


Eenvoudig premie van de Toyota Yaris berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de Yaris ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een bekend aspect is het jaartal van geboorte. 21-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook betaal je meer bij een recent gekochte Toyota Yaris. Verzekeraars kijken ook naar aspecten als postcodegebied (4814CF). De hoogte van de polis in Noordbroek kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Warnsveld. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 tot 30.000) en de waarde van je auto zijn bekende factoren. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef nu jouw eventuele accessoires, schadevrije jaren, gewenste dekking in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Toyota Yaris verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Yaris afsluiten!