Autoverzekering Volkswagen CC Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Volkswagen CC bekijken en afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Bekende voorbeelden zijn ANWB en VKG. Vergelijk alle aanbieders vlot en moeiteloos via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn CC ? De maandelijkse premie hangt af van variabelen als positie op de bonusladder, de geschatte kilometrageen niet te vergeten jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan binnen 10 seconden tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Volkswagen CC! Goed om te weten: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mercedes-Benz E-Klasse.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Volkswagen CC Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Volkswagen CC? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van waarborg types voor de Volkswagen CC. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jouw CC verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door botsing met dieren, schade door natuurgeweld, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Volkswagen CC. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Volkswagen CC. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Handig: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Belangrijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Belangrijk: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wijken erg af per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een CC ?

De actuele premie voor de Volkswagen CC wijkt erg af per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de belangrijkste onderdelen.

 • De omgeving waarin je woont (3441IH)
 • Gegevens van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeraars. Onder andere AutoWeek, Lancyr maar ook Unigarant. Wij controleren alleen autoverzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Noemenswaardig: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Volkswagen rangeren op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. All risk autoverzekering Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering Volkswagen CC


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen CC afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Volkswagen CC. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 27-ZPB-5).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (13-08-1960).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. De verwachte kilometrage?
6. Selecteer de gewenste dekking voor Volkswagen.
7. Orden de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Lage premie + ledenkorting
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Binnen 2 minuten afsluiten
Schade snel afgehandeld

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Veilige AutoModus
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Gemiddeld cijfer van 8+
Eenvoudig contract / polis

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Dekking binnen & buitenland
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGoede verkeersrechtsbijstand
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Unieke extra dekkingen
Online schade melden

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Maandelijks aanpassen
Handige App

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door diefstal
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
SOS International
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Snel schadeherstel
Snel claims indienen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gezinsautoregeling
Geld snel op je rekening


Eenvoudig premie van de Volkswagen CC berekenen

Wat betaal ik per maand m.b.t. de verzekering van mijn CC ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvolle factor is hoe oud je bent. 21-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een recent gekochte Volkswagen CC. Autoverzekeringen overwegen daarnaast o.a. postcode (3761EL). De premie in Hilvarenbeek wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Wekerom. Ook het geschatte aantal km’s (30.001 en meer) en het merk/type auto tellen mee. Het maandelijkse bedrag is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu jouw maandlasten. Vul onder andere eventuele accessoires, hoofdbestuurder, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Volkswagen CC verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw CC afsluiten!