Autoverzekering Volkswagen Golf 3 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Volkswagen Golf 3 vinden en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Avéro Achmea en ook VKG. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Golf 3? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar zaken als schadevrije jaren, de waarde van je auto en niet te vergeten jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. De vergelijker vindt in een paar seconden de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Golf 3! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mercedes-Benz SLK-Klasse.

Alle populaire aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Volkswagen Golf 3 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Normaliter is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de Volkswagen Golf 3? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er zijn 3 categorieënwaarborg types voor jouw vertrouwde Volkswagen Golf 3. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Jouw Golf 3 verzekeren met een WA polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Betrokken bij een ongeval? Dan betaalt jouw verzekeraar schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor tweezijdige schade, explosie-schade, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Volkswagen Golf 3. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Volkswagen Golf 3. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Ideaal: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder wijken erg af per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Noemenswaardig: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Golf 3?

De geldende premie voor een Volkswagen Golf 3 wisselt erg per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste onderdelen.

 • De omgeving waarin je woont (5103MM)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via deze website vergelijk je bekende autoverzekeringen. Zoals De Goudse, OHRA of ZEKUR. We bekijken slechts verzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let wel: dit is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Volkswagen ordenen op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. All risk autoverzekering De Goudse.

autoverzekering Volkswagen Golf 3


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Golf 3 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Volkswagen Golf 3. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 5-TJZ-27).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (20-01-1969).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Volkswagen.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Lage premie + ledenkorting
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Schade inzittenden
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Ruime keuze uit garages
Duidelijke voorwaarden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Praktische tips veilig rijden
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Collectieve insteek
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Duurzame verzekeraar
Aanpassen & upgraden

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Winnaar Web Service Scan
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Maandelijks aanpassen
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
24 uur per dag hulp
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Wegslepen na ongeluk
Eenvoudig uitbreiden

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook zakelijke klanten
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Superhandige App
Gebruiksvriendelijke website


Voordeligste premie van de Volkswagen Golf 3 berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de Golf 3? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale variabele is hoe oud je bent. Jongeren van 21 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een kostbare Volkswagen Golf 3. Verzekeringen overwegen daarnaast je regio (6798MI). De hoogte van de polis in Geldrop kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Wezep. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. De berekening van jouw premie is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul o.a. postcode, kenteken, aantal kilometers per jaar in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Volkswagen Golf 3 verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Golf 3 afsluiten!