Autoverzekering Volkswagen Jetta Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Volkswagen Jetta vergelijken en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. EAG Assuradeuren en niet te vergeten Interpolis. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlug en probleemloos via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Jetta ? De maandelijkse premie heeft te maken met onder andere de gewenste dekking, de waarde van je auto plus de hoofdgebruiker. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Zo vind jij in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Jetta! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Mercedes-Benz Vito.

Erkende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Volkswagen Jetta Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Doorgaans is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Volkswagen Jetta? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er zijn 3 ordes van autoverzekeringen voor de Volkswagen Jetta. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
De Jetta verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. schade na blikseminslag, een sterretje in je voorruit, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Volkswagen Jetta. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Volkswagen Jetta. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp module
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Noemenswaardig: De protocollen van de bonus/malus regeling variëren erg per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Wat kost de verzekering van mijn Jetta ?

De maandpremie voor de Volkswagen Jetta wisselt erg per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Graag noemen we de meest cruciale elementen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (3891GC)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. Zoals EAG Assuradeuren, Klaverblad en onder andere Verzekeruzelf.nl. We doorzoeken puur aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Neem dit in acht: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Volkswagen classificeren op prijs en klant beoordeling. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld All risk autoverzekering De Zeeuwse.

autoverzekering Volkswagen Jetta


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Jetta afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Volkswagen Jetta. Hoe vind je nu de laagste premie? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 8-TLL-47).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (3-11-1965).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Geschatte kilometrage.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Volkswagen.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Interessante ledenkorting
Eenvoudige procedures

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Schade inzittenden
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Schade snel afgehandeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Hoge klantenbeoordeling
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Collectieve insteek
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Eigen risico van slechts €100
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp binnenland
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Tot 85% korting
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Onderdeel van Vivat
Handige App

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Snel schadeherstel
Helder polisblad

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Gezinsautoregeling
Voor jong en oud geschikt


Online premie van mijn Volkswagen Jetta berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn Jetta ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voorname factor is geboortedatum. Jongeren van 19 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een zware Volkswagen Jetta. Autoverzekeraars overwegen daarnaast variabelen zoals postcodegebied (3562HE). De premie in Maasdijk is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Wijlre. Ook het aantal km’s (meer dan 30.001) en het merk/type auto tellen mee. De maandelijkse afschrijving hangt dus van veel zaken af. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef snel geboortedatum, schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Volkswagen Jetta verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Jetta afsluiten!