Autoverzekering Nissan Skyline Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe goedkoopste autoverzekering voor de Nissan Skyline bekijken en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. ASR en niet te vergeten Ditzo. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en gemakkelijk met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Skyline ? Het premiebedrag heeft te maken met bijvoorbeeld schadevrije jaren, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je achterhaalt supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Skyline! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Daihatsu YRV.

Alle populaire autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Nissan Skyline Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Vaak is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Nissan Skyline? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 types garanties voor jouw Nissan Skyline. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Zo’n Skyline verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor diefstal, tweezijdige schade, explosie-schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Nissan Skyline. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Nissan Skyline. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Interessant: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Skyline ?

De actuele premie voor de Nissan Skyline verschilt nogal per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Je postcode / regio (4667DG)
 • Gegevens van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De basisdekking van de auto
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeraars. Voorbeelden zijn Avéro Achmea, ING Bank maar ook WitGeld.nl. We onderzoeken uitsluitend assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je alle details ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Nissan rangschikken op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Goedkoopste verzekering Autoweek.

autoverzekering Nissan Skyline


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Skyline afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Nissan Skyline. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (zoals PF-498-L).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (28-07-1975).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Nissan.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Lagere premie bij veilig rijden
Contact via social media

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Korting voor een 2e auto
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Handige tips & tricks
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
4 jaar FOCWA-garantie
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Dekking binnen & buitenland
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Goede verkeersrechtsbijstand
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Winnaar van vele prijzen
Online account

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Simpele verzekeringskaarten
Voor jong en oud geschikt

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Hulp bij mechanisch defect
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Goed Geregeld Pakket
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Geld snel op je rekening

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Schade Melden met de App
24/7 schade melden


Online premie van mijn Nissan Skyline berekenen

Hoe hoog is de premie bij een verzekering voor de Skyline ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale factor is het jaartal van geboorte. De “jonkies” moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook is de premie duurder bij een sjieke Nissan Skyline. Aanbieders analyseren verder ook aspecten als postcode (9758MK). De hoogte van de polis in Uithuizermeeden is anders dan een Autoverzekering Riethoven. Ook de kilometrage (12.001 tot 15.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. De berekening van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer nu je hoofdbestuurder, schadevrije jaren, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Nissan Skyline verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Skyline afsluiten!