Autoverzekering Volkswagen New Beetle Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Volkswagen New Beetle afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Hierbij kun je denken aan Aegon en natuurlijk Unigarant. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en probleemloos met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn New Beetle? Het maandbedrag heeft te maken met bijvoorbeeld de gewenste dekking, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw woonplaats. Start direct met je gegevens hierboven. Je checkt dan in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen New Beetle! Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mercedes-Benz A 200.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Volkswagen New Beetle Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Doorgaans sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de Volkswagen New Beetle? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie soorten waarborg types voor de Volkswagen New Beetle. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Zo’n New Beetle verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben jij onderdeel van een ongeval? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere schade aan derden, schade door botsing met dieren, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Volkswagen New Beetle. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Volkswagen New Beetle. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Niet gek: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opmerkelijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan daal je op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Neem dit in acht: De protocollen van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per verzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn New Beetle?

De actuele premie voor de Volkswagen New Beetle wijkt erg af per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de meest cruciale elementen.

 • Jouw postcodegebied (5563BJ)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Voorbeelden zijn Delta Lloyd, Klaverblad of bijvoorbeeld Zelf. Wij controleren puur aanbieders die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Volkswagen indelen op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Online premie berekenen Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Volkswagen New Beetle


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen New Beetle afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Volkswagen New Beetle. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul het kenteken in (e.g. 2-TFK-58).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (15-10-1965).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Volkswagen.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Via WhatsApp bereikbaar
Met aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Goede rechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Verrekening met garage
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Hoge klantenbeoordeling
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Ook totaalpakketten
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Geen poliskosten
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Ook complete pakketten
Eenvoudig uitbreiden

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Simpele verzekeringskaarten
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Verkeersschadeverzekering
Snel claims indienen

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
SOS International
Simpele website / account

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Service in de winkel
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Hoge no-claim kortingen
Online schade melden


Goedkoopste premie van de Volkswagen New Beetle berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een New Beetle? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciaal aspect is; hoe oud je bent. 19-jarigen betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een jonge Volkswagen New Beetle. Verzekeraars houden ook rekening met factoren als adresgegevens (9518GH). Het tarief in Muntendam wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Winssen. Ook het aantal kilometers (30.001 en meer) en de waarde van je auto hebben invloed. De hoogte van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer nu je schadevrije jaren, aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Volkswagen New Beetle verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw New Beetle afsluiten!