Autoverzekering Volkswagen Polo Cross Kies de verzekering die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Volkswagen Polo Cross bekijken en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Denk aan AutoWeek en Voogd en Voogd. Vergelijk alle verzekeraars vlot en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Polo Cross? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van bijv. soort dekking, de dagwaarde en jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Polo Cross! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mercedes-Benz C 230.

De beste autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Volkswagen Polo Cross Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Gebruikelijk duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gebruikelijk is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de Volkswagen Polo Cross? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij distantiëren drie types basisdekkingen voor jouw vertrouwde Volkswagen Polo Cross. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Zo’n Polo Cross verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Dan betaalt jouw verzekeraar schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. schade aan derden, een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Volkswagen Polo Cross. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Volkswagen Polo Cross. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Noemenswaardig: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De regels van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Polo Cross?

De hoogte van de premies voor een Volkswagen Polo Cross wisselt erg per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de meest cruciale factoren.

 • Jouw postcodegebied (8633GJ)
 • Het gewicht van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. O.a. ABN AMRO, Roxo of bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl. Wij raadplegen puur autoverzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let op: dit is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Volkswagen rangschikken op prijs en klant beoordeling. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken organisatie. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Online premie berekenen Zelf.nl.

autoverzekering Volkswagen Polo Cross


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Polo Cross afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Volkswagen Polo Cross. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 3-TJK-35).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (28-06-1991).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Volkswagen.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Unieke schadehulp
Online klantenservice

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede pechhulpdekking
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Verrekening met garage
Goede hulp & adviezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Hoge klantenbeoordeling
Online account

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Collectieve insteek
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Dag en nacht contact
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar Web Service Scan
Simpele website / account

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Snel online afsluiten
Online account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Hulp bij mechanisch defect
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Schadegarant bedrijven
Online account

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
WA, WA+ of All Risk
Verschillende opties

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gezinsautoregeling
Met aanvullende modules


Online premie van mijn Volkswagen Polo Cross berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn Polo Cross? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijke variabele is het jaartal van geboorte. Beginnende bestuurders moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een prijzige Volkswagen Polo Cross. Autoverzekeringen houden ook rekening met jouw woonplaats (5255GL). De maandpremie in Kollum is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Wognum. Ook het aantal km’s (20.001 tot 25.000) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. De berekening van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer onder andere kenteken, aantal kilometers per jaar, gewenste dekking in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Volkswagen Polo Cross verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Polo Cross afsluiten!