Autoverzekering Volkswagen Touareg Vind de verzekeraar die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Volkswagen Touareg bekijken en afsluiten? Tegenwoordig is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Fairzekering en niet te vergeten VKG. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en eenvoudig via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Touareg ? Jouw premie heeft te maken met variabelen als soort dekking, type auto en bijvoorbeeld jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volkswagen Touareg! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Mercedes-Benz CLK 230.

De beste aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Volkswagen Touareg Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Veelal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Volkswagen Touareg? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 soorten basisdekkingen voor de Volkswagen Touareg. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Je Touareg verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor diefstal, schade door natuurgeweld, schade door storm. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Volkswagen Touareg. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Verouderde van 10 jaar of ouder Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Volkswagen Touareg. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Misschien iets voor jou: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling verschillen nogal per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dat betekent een malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Touareg ?

De actuele premie voor de Volkswagen Touareg wisselt nogal eens per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (3820NN)
 • Gegevens van de auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De waarde van een voertuig
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeraars. O.a. AutoWeek, Klaverblad en bijv. Univé. We bekijken puur organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: wij geven geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Volkswagen indelen op prijs en klant beoordeling. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de autoverzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Online premie berekenen Klaverblad.

autoverzekering Volkswagen Touareg


Goedkoopste autoverzekering voor Volkswagen Touareg afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Volkswagen Touareg. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Kenteken invoeren (e.g. 3-TPZ-84).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (18-05-1967).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Volkswagen.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Unieke schadehulp
Gebruiksvriendelijke website

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
4 extra zekerheden
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Gemakkelijk opzeggen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Interessante bonusladder
Jaarlijks opzegbaar

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Gemiddeld een 8 op service
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Ouderwets binnenlopen
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
24/7 schade melden

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Ook ruitschade gedekt
Hoge klantbeoordeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
24 uur per dag hulp
Jaarlijks opzegbaar

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Onderdeel van Vivat
Contact via social media

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Service in de winkel
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Hoge no-claim kortingen
Hoge klantbeoordeling


Voordeligste premie van de Volkswagen Touareg berekenen

Hoe zit het met de kosten bij een verzekering voor de Touareg ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvol aspect is geboortedatum. Studenten en jongeren betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een sjieke Volkswagen Touareg. Aanbieders houden ook rekening met factoren als woongebied (7112IK). Het tarief in Domburg kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Zaandam. Ook de kilometrage (tot en met 7500) en de dagwaarde van de auto zijn bepalend. De maandelijkse afschrijving hangt dus van veel zaken af. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer nu je gewenste dekking, geboortedatum, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Volkswagen Touareg verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Touareg afsluiten!