Autoverzekering BMW 325 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw BMW 325 afsluiten? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Populaire aanbieders zijn Generali en ook Verzekeruzelf.nl. Vergelijk ze nu vlug en moeiteloos online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 325? Het premiebedrag wordt bepaald door zaken als de gewenste dekking, privé of zakelijk gebruik en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Zo vind jij in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 325! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Opel Calibra.

Meest vertrouwde aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 325 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
In het algemeen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw BMW 325? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten autoverzekeringen voor de BMW 325. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie 325 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. diefstal, een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor BMW 325. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW 325. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Belangrijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe minder schade je hebt, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Claim je schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De regels van de bonus/malus regeling wijken erg af per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn 325?

De hoogte van de premies voor een BMW 325 wisselt nogal eens per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? In het lijstje hieronder staan de voornaamste onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (7116IJ)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende aanbieders. Onder andere ABN AMRO, Ditzo en onder andere SNS. We bekijken slechts aanbieders waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor BMW ordenen op laagste prijs en best beoordeeld. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering De Nationale.

autoverzekering BMW 325


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 325 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 325. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg dan de volgende instructies.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 31-ZPB-5).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (13-09-1970).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies het type dekking voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Tot 30% veilige rijderskorting
Gebruiksvriendelijke website

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Snel premie berekenen
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Speciale AutoModus App
Jaarlijks opzegbaar

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Gemiddeld cijfer van 8+
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Gemiddeld een 8 op service
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Veel vrijheid en keuzes
Gemakkelijk opzeggen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Service award winnaar
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Elke maand aanpasbaar
Binnen 10 minuten claimen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
24 uur per dag hulp
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Optie rechtshulp-verkeer
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Schade Melden met de App
Snel claims indienen


Online premie van mijn BMW 325 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de verzekering van mijn 325? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijke factor is geboortejaar. Jongeren van 18 jaar hebben te maken met een hogere premie dan ervaren bestuurders, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een zware BMW 325. Autoverzekeringen doorzoeken ook bijvoorbeeld regio (2799CF). De hoogte van de polis in Herkenbosch kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Biddinghuizen. Ook het verwachte aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en natuurlijk de dekking zijn bekende factoren. Het tarief is dus niet zomaar te noemen. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef nu jouw kenteken, geboortedatum, hoofdbestuurder in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle BMW 325 verzekeringen en start met geld besparen In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw 325 afsluiten!