Autoverzekering Alfa Romeo Giulia Kies de verzekering die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Alfa Romeo Giulia vinden en afsluiten? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld HEMA en ook OHRA. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en probleemloos via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Giulia? De assurantiepremie wordt bepaald door bijvoorbeeld positie op de bonusladder, het aantal km’s dat je rijdt en niet te vergeten demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je achterhaalt in minder dan 1 minuut de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Alfa Romeo Giulia! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kun je – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mini Paceman.

Meest vertrouwde verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Alfa Romeo Giulia Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
In het algemeen duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Doorgaans is dit 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Alfa Romeo Giulia? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 varianten van waarborg types voor de Alfa Romeo Giulia. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een Giulia verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade aan derden, explosie-schade, diefstal. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Alfa Romeo Giulia. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Alfa Romeo Giulia. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het is het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Feit: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed om te weten: De voorwaarden van de bonus/malus regeling variëren erg per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Heb je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Giulia?

De geldende premie voor een Alfa Romeo Giulia loopt uiteen per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de bekendste variabelen.

 • Jouw postcodegebied (7774DN)
 • Gegevens van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Zoals ANWB, Nationale Nederlanden en bijv. VOOROP. Wij controleren alleen autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Neem dit in acht: de uitkomst is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Alfa Romeo indelen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende verzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering Aegon.

autoverzekering Alfa Romeo Giulia


Goedkoopste autoverzekering voor Alfa Romeo Giulia afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Alfa Romeo Giulia. Hoe vind je nu de laagste premie? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (n.b. 9-KZH-43).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (24-11-1989).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Alfa Romeo.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Lagere premie bij veilig rijden
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Schade inzittenden
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Altijd verzekerd de weg op
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Praktische tips veilig rijden
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Snelle reactietermijnen
Diverse modules kiezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Eigen risico van slechts €100
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Winnaar Web Service Scan
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Voor jong en oud geschikt

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
24 uur per dag hulp
Online account

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Wegslepen na ongeluk
Snelle schade afhandeling

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Snel schadeherstel
Handige overstaphulp

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gezinsautoregeling
Snel claims indienen


Snel premie van de Alfa Romeo Giulia berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn Giulia? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijke variabele is; hoe oud je bent. Jongeren van 20 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een nieuwe Alfa Romeo Giulia. Aanbieders kijken ook naar factoren als postcode (3237CE). De maandpremie in Peize is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Amstenrade. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 tot 20.000) en wie de hoofdbestuurder is tellen mee. Het tarief is voor iedereen weer uniek. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer hierboven eventuele accessoires, geboortedatum, hoofdbestuurder in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Alfa Romeo Giulia verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Giulia afsluiten!