Autoverzekering Mini Paceman Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe goedkoopste autoverzekering voor de Mini Paceman bekijken en afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Toonaangevende partijen zijn o.a. ANWB en natuurlijk Ditzo. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en zonder moeite met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Paceman ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar o.a. de gewenste dekking, het aantal km’s dat je rijdt en niet te vergeten jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt binnen 10 seconden tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mini Paceman! Belangrijk: dit is geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Citroen 2CV.

Meest vertrouwde autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Mini Paceman Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Mini Paceman? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van waarborg types voor de Mini Paceman. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een gebruikte Paceman verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij diefstal, een sterretje in je voorruit, schade aan derden. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Mini Paceman. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Mini Paceman. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Belangrijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat geeft een prettig gevoel!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per verzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Heb je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Paceman ?

De actuele premie voor de Mini Paceman verschilt nogal per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hierna benoemen wij de meest betekenisvolle variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (5693GD)
 • soort beveiliging op je auto
 • De verwachte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende organisaties. O.a. Promovendum, Generali en onder andere Unigarant. We onderzoeken slechts assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor Mini filteren op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Overstappen naar HEMA.

autoverzekering Mini Paceman


Goedkoopste autoverzekering voor Mini Paceman afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Mini Paceman. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Gebruik deze handige stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 8-SPX-33).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (12-09-1967).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies een dekkings type voor Mini.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Lage premie + ledenkorting
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Snel premie berekenen
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Verrekening met garage
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Snel online premie berekenen
Supersnel geregeld

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Initiatief van achmea
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringOuderwets binnenlopen
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Score: beoordeeld met 8+
Simpele website / account

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Elke maand aanpasbaar
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Beoordelingsscore van 7,5+
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Schadegarant bedrijven
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook zakelijke klanten
Goede hulp & adviezen

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gebruiksvriendelijke App
Geld snel op je rekening


Snel premie van de Mini Paceman berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de Paceman ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een bekende variabele is; hoe oud je bent. 18-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook is de premie duurder bij een jonge Mini Paceman. Verzekeraars houden ook rekening met variabelen zoals postcode (2529LK). De premie in Blokker is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Ossendrecht. Ook de kilometrage (7501 – 10.000) en het type voertuig hebben invloed. Het bedrag per maand is voor iedereen weer uniek. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef nu jouw gewenste dekking, huisnummer, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Mini Paceman verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Paceman afsluiten!