Autoverzekering Nissan Pulsar Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw Nissan Pulsar vinden en afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. ASR en niet te vergeten SNS. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en zonder moeite via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Pulsar ? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van bijv. schadevrije jaren, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Pulsar! Let op: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Daihatsu Terios.

Meest vertrouwde verzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Nissan Pulsar Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Nissan Pulsar? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 categorieënverzekeringen voor jouw vertrouwde Nissan Pulsar. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een Pulsar verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere brandschade, een sterretje in je voorruit, explosie-schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Nissan Pulsar. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Nissan Pulsar. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opvallend: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je wel schade? Dan ga je naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed om te weten: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling wijken erg af per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Heb je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Wat kost de verzekering van mijn Pulsar ?

De actuele premie voor de Nissan Pulsar loopt uiteen per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de meest invloedrijke componenten.

 • De omgeving waarin je woont (6792KJ)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je bekende verzekeringen. Voorbeelden zijn ABN AMRO, OHRA en onder andere United Insurance. We doorzoeken enkel verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: de vergelijking is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Nissan indelen op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Goedkoopste verzekering United Insurance.

autoverzekering Nissan Pulsar


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Pulsar afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Nissan Pulsar. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Nummerbord invullen (zoals 1-KRN-16).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (20-11-1968).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Nissan.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Lage premie + ledenkorting
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Korting voor een 2e auto
Online schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Samenwerking met Rabobank
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Gemiddeld cijfer van 8+
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Dekking binnen & buitenland
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ouderwets binnenlopen
Snel schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Score: beoordeeld met 8+
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp buitenland
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Verkeersschadeverzekering
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Maximaal 80% korting
Eenvoudig uitbreiden

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Service in de winkel
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
No-claimkorting tot wel 82%
Hoge klantbeoordeling


Goedkoopste premie van de Nissan Pulsar berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij een verzekering voor de Pulsar ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekende factor is jouw leeftijd. 18-jarigen betalen normaal vaak meer dan de mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een jonge Nissan Pulsar. Assuradeurs kijken ook naar zaken als regio (2485DF). Het tarief in Groesbeek kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Rhenen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 tot 20.000) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul vandaag schadevrije jaren, huisnummer, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Nissan Pulsar verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Pulsar afsluiten!